Με «αρχηγικό» ύφος ο Αντιδήμαρχος Δαστερίδης ζητά σύσκεψη από τον Ζαμπούκη

Να συγκαλέσει άμεσα ευρεία σύσκεψη για τα τροχαία που προκαλούν διακινητές (οι οποίοι φυσικά καταδιώκονται από την αστυνομία) ζητά από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Δαστερίδης. Φιλοξενούμενος στο αγαπημένο του site kranos.gr ο κύριος Δαστερίδης, λέει πως …έχει τις λύσεις ενώ με «αρχηγικό» ύφος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ζητώ και δημόσια από το Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, να συγκαλέσει στην πρωτεύουσα του Έβρου, άμεσα ευρεία σύσκεψη, με σκοπό την αντιμετώπιση της κατάστασης. Μία σύσκεψη που θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι φορείς και οι θεσμοί. Έχω έτοιμες προτάσεις για την πρόληψη της κατάστασης, τις οποίες θα καταθέσω θεσμικά στη σύσκεψη, η οποία δεν πρέπει να καθυστερήσει. Υπάρχουν τρόποι που το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί».

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος και συνοριοφύλακας στο επάγγελμα δεν παρέλειψε να ρίξει όλες τις ευθύνες στους διακινητές, παραβλέποντας το γεγονός ότι η Αστυνομία είναι αυτή που επιμένει στην τακτική των καταδιώξεων, ωθώντας τους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων να οδηγούν επικίνδυνα και συχνά με τραγική κατάληξη.

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

«Οι αδίστακτοι διακινητές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν (σ.σ. από τους αστυνομικούς που τους καταδιώκουν) δημιουργούν ατυχήματα ακόμη και εις βάρος αθώων πολιτών αλλά και των μεταναστών, που τις περισσότερες φορές με μικρά παιδιά, προσπαθούν να φθάσουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη» είπε ο κύριος Δαστερίδης…

Εμείς απλά θα θυμίσουμε, πως το πένθος της οικογένειας του Γιώργη, απαιτεί σεβασμό και σιωπή και όχι προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης….