Μεμψιμοιρία και μιζέρια καταλογίζει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης στους κ. Χανό και Γαλατούμο

Σ’ ένα πρωτοφανές κρεσέντο μεμψιμοιρίας και μιζέριας έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο κος Χανός και ο κος Γαλατούμος και τα φιλικά σε αυτούς Μέσα Ενημέρωσης με σκοπό να αποδομήσουν τη σημασία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στις 06-01-2019.

Αποτελεί σοβαρή άγνοια για υποψηφίους Δημάρχους το να μην γνωρίζουν ότι στον Πρωθυπουργό δεν απευθύνεσαι με τον τρόπο που απευθύνεσαι σ’ ένα υπηρεσιακό παράγοντα.

Παρά την προφανή προ συνεννόηση που είχαν πριν από τις δηλώσεις τους, το έλλειμμά τους αναδείχθηκε από το περιεχόμενο των δηλώσεων αυτών.
Η τιμητική επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν απολύτως επιτυχημένη, όχι με τα επικοινωνιακά κριτήρια που οι ίδιοι προτάσσουν, αλλά ως προς την ουσία της. Από τη δημοτική αρχή έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση πολλών αναγκαίων έργων στον κατάλληλο χρόνο και χωρίς επικοινωνιακή φιέστα.

Διαβάστε ακόμη  3 η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση της Αλεξανδρούπολης με ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ σκοπό – Παρελάζεις & Συνεισφέρεις

Για άλλη μια φορά από τις δηλώσεις τους γίνονται κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους η Σαμοθράκη υστερεί σήμερα σε πολλά.

Με όλο το σεβασμό στα πρόσωπα θεωρώ ότι είναι καλό να κατανοήσουν ότι οι κάτοικοι αυτού του νησιού έχουν αποφασίσει να αλλάξουν σελίδα.