Μετά από 4,5 χρόνια λέει πως έλυσε το πρόβλημα με την οροφή του κλειστού η δημοτική αρχή Ζαμπούκη

4,5 χρόνια χρειάστηκε η δημοτική αρχή Ζαμπούκη για να επιδιορθώσει τα προβλήματα στη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ότι θα είναι το αποτέλεσμα των εργασιών που εκτελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα: ότι δεν θα ξαναγίνουμε ρεζίλι πανελληνίως από τις εικόνες με πετσέτες και κουβάδες για τα βρόχινα νερά που μπαίνουν στο κτίριο

«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στεγανοποίησης – επισκευής της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου “Μιχάλης Παρασκεύοπουλος”, ενός αθλητικού χώρου που μετρά ήδη 45 χρόνια ζωής (!) Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σε έντονη βροχόπτωση πλέον ανήκουν στο παρελθόν».

Διαβάστε ακόμη  Ξεκινά σήμερα η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Δεν απαντά όμως για ποιο λόγο χρειάστηκαν 4,5 χρόνια για να γίνει το συγκεκριμένο έργο την στιγμή που από το 2019 υπήρχαν 1.380.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου» το οποίο περιελάμβανε και εργασίες στην οροφή. Δεν απαντά ούτε για το τι πρόκειται να γίνει με τις υπόλοιπες εργασίες που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου. Ίσως μετά από 4,5 χρόνια να έχουμε κάποιο νέο. Ίσως πάλι και όχι!