Μεταξύ συγγενών και φίλων το πολυδιαφημισμένο 1 st East Macedonia-Thrace Forum

Μεταξύ συγγενών και φίλων, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, πραγματοποιείται το τελευταίο διήμερο στην Αλεξανδρούπολη το πολυδιαφημισμένο 1 ου Forum Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Παρά τις συμμετοχές βαρύγδουπων ονομάτων, κυρίως από το εξωτερικό, το συνέδριο έγινε από λίγους και για λίγους. Εξάλλου, η τιμή συμμετοχής (150 ευρώ) είναι κάπως…τσουχτερή για κάποιον που δεν έχει το πόθεν έσχες πχ του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Πάντως, πέρα από τους επίσημους καλεσμένους και τον Υπουργό Άδωνη που είπε, είπε, είπε χωρίς να τον διακόπτει κανείς, όπως γίνεται συνήθως στα τηλε-παράθυρα που πρωταγωνιστεί, και οι τοπικοί φορείς βρήκαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να εκφράσουν προβληματισμούς και προτάσεις (άλλο ‘καπέλο’ τώρα το ποιος τους άκουσε). Μάλιστα, όπως είχαμε προβλέψει και όπως μας ενημερώνει η σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο FB, ο κύριος Ζαμπούκης έκανε «ιδιαίτερη μνεία στα μεγάλα δημόσια έργα υποδομών και τις ιδιωτικές επενδύσεις που βρίσκονται ήδη σε τροχιά υλοποίησης». Και πού να αναφέρονταν δηλαδή; Στα δικά του; (Ποια δικά του;)

Διαβάστε ακόμη  Πόλη & πολίτες: Κοκορεύεται ο μεγάλος απόντας που πήρε 2 εκ ευρώ για την οδική ασφάλεια, όταν αλλού πήραν 8

Ελπίζουμε τουλάχιστον όλοι να απόλαυσαν τη φιλοξενία του Δημάρχου, που έκανε το τραπέζι σε δημοσιογράφους και λοιπούς «συγγενείς» σε γνωστό εστιατόριο της πόλης (όχι σε κάποιο από τα πολύ ακριβά)

Καλή χώνεψη, παιδιά! (από τα παχιά λόγια, κυρίως…)