ΜΓΣ Εθνικός: 5 προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πνγκ παίδων – κορασίδων

5 συνολικά οι προκρίσεις για τους αθλητές της ομάδας του Εθνικού στους προκριματικούς αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων – κορασίδων που διεξήχθησαν στην Καβάλα

Δυνατές αναμετρήσεις, έντονο σασπένς και αγωνία για την Άννα Μήτκα, τον Φάνη Μήτκα, τον Χρήστο Αϊβάζη, τον Ραφαήλ Νουλα και τον Πέτρο Παπαναστασίου, οι οποίοι στο τέλος των προκριματικών αγώνων χαμογέλασαν ξανά, αφού κέρδισαν τις πέντε προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που αναμένεται να διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας τον προσεχή Απρίλιο.

Αρκετά καλές οι εμφανίσεις και των υπόλοιπων αθλητών, οι οποίοι κυνηγώντας την πρόκριση πάλεψαν για το καλύτερο, αλλά κυρίως η απειρία, ήταν αυτή που τελικά τους στέρησε την πρόκριση.

Διαβάστε ακόμη  Ευρωεκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναλαμβάνει ο Φάμελλος Σωκράτης

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην Αμαλία Γκογκακη, τον Δημήτρη Κουρτίδη, τον Δημήτρη Κοσμίδη, τον Κωνσταντίνο Ιορδανίδη, τον Δημήτρη Χηνοπουλο και τον Νίκο Ρηγόπουλο.

Οι προπονητές που ακολούθησαν και καθοδήγησαν τους αθλητές σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης ήταν ο Ανδρέας Νικολακακης και ο Παύλος Τελόπουλος