Νέα κινητοποίηση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12:00 στο πάρκο της Ακαδημίας για το έγκλημα στα Τέμπη

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων των περιοχών Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η Ενότητα», η Ένωση Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, το Σωματείο τουριστικών επαγγελμάτων του Νομού Έβρου, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και Λειτουργών Θράκης, το Σωματείο συνταξιούχων Ι.Κ.Α. του Νομού Έβρου, ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος του Ο.Γ.Ε.) καθώς και η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, πρωτοστατούν σε μία ακόμη κινητοποίηση αναφορικά με τα θέματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/03  12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Μας γεμίζει κουράγιο και αισιοδοξία η μεγάλη συμμετοχή μαθητών, φοιτητών νέων και  εργαζομένων από διάφορους χώρους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στη σημερινή πολύ μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη!

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία με τον παλμό τους, μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Όσο κράτος και επιχειρηματικοί  όμιλοι μετράνε κέρδη και ζημιές, πετάνε από τους προϋπολογισμούς τους τα μέτρα ασφάλειας και επιχειρούν σχεδιάζοντας ακόμα χειρότερες μέρες για όλους εμάς, εμείς θα είμαστε εκεί να τους χαλάμε τα σχέδια. Έχουμε 57 και πλέον λόγους για να δυναμώσουμε τον αγώνα μας.

-Για να μην περάσει η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.

-Για   σύγχρονες-ασφαλείς-φτηνές   μαζικές μεταφορές για το λαό  κόντρα  στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.

– Για Άμεσα   μέτρα   προστασίας   της   υγείας   και   της ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής

 και της διεκδίκησης!

Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί!