Νέα υπόθεση με υποσιτισμένο μωρό από τον πατέρα που κατηγορήθηκε πέρσι για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις αρχές στην Αλεξανδρούπολη τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για το μωρό ζευγαριού που είχε απασχολήσει και πέρσι τις αρχές. Ο πατέρας του μωρού είχε κατηγορηθεί πέρσι για ασέλγεια σε βάρους του 11χρονου γιού της συντρόφου του (από άλλο πατέρα) ενώ η ίδια την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος από τον φερόμενο τότε ως δράστη της ασέλγειας. Την περίοδο εκείνη οι αρχές είχαν επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στον άνδρα και του είχαν απαγορεύσει να πλησιάζει τον 11χρονο αλλά και την οικεία της οικογένειας. Όπως φαίνεται το ζευγάρι ένα χρόνο μετά εξακολουθούσε να διατηρεί σχέση και πριν μερικές ημέρες πήγαν σε γιατρό του ΠΕΔΙ για να κάνουν εμβόλιο στο βρέφος που είχε γεννηθεί. Η γιατρός διαπίστωσε αμέσως ότι υπάρχει πρόβλημα με το βρέφος καθώς ήταν υποσιτισμένο και ενημέρωσε τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των δυο γονέων.

Διαβάστε ακόμη  Συγκρατημένοι οι εκδρομείς ενόψει του Πάσχα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexpoli.gr το μωρό τέθηκε υπό την φροντίδα των ανθρώπων του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υπό στενή πάντα επίβλεψη όχι μόνο των γιατρών αλλά και των ανθρώπων του Πολυκοινωνικού που το φροντίζουν αδιάκοπα. Από πλευράς εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προσωρινή απομάκρυνση του βρέφους και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή το μωρό θα μείνει υπό την επίβλεψη της κοινωνικής υπηρεσίας του Πολυκοινωνικού.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του μωρού, κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων πέρσι είχε ξανασυληφθεί καθώς είχε θεαθεί με τον 11χρονο παρά την απαγόρευση.