Νέες αποκαλύψεις για Παπαθανάση και οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης έσβησε χρέη 2 εκατ. ευρώ πληρώνοντας…. 50.000. Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο Νίκος Παπαθανάσης

Στη δίνη αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων παραμένει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, με την ιστοσελίδα documento να αναφέρει ότι πέτυχε… κούρεμα άνω του 96% για οφειλή του που ξεπερνούσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Παπαθανάσης πλήρωσε στην Eurobank 50.000 ευρώ για την οφειλή του 2015 που με τους τόκους υπερημερίας ανέβηκε στα 2,065 εκατ. ευρώ. Μετά τον διακανονισμό αυτό το χρέος κουρεύτηκε με τα ερωτήματα που δημιουργούνται να είναι πολλά και σοβαρά.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας με νόημα «για τους φίλους Μητσοτάκη κούρεμα δανείων, για τους υπόλοιπους νόμος Πάτση – Καππάτου». Καλεί, μάλιστα, τον κ. Παπαθανάση να απαντήσει ξεκάθαρα για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σημειώνοντας «αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα. Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento».

Και καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση «θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;».

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Ο κ. Παπαθανάσης θυμάται πως με 50.000 “έσβησε” χρέη 2 εκατ; – Για τους φίλους Μητσοτάκη κούρεμα δανείων, για τους υπόλοιπους νόμος Πάτση – Καππάτου»

Ο κ. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης».

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Σαμοθράκης: Samothraki Open Forum

Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα.

Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ; Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ. Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds.

Η Ν.Δ και ο κ. Μητσοτάκης, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες.

  • Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά; 
  • Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;

Στη Δικαιοσύνη ο Ν. Παπαθανάσης

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε το σημερινό δημοσίευμα προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Από κοντά και ο Άδωνις Γεωργιάδης με σειρά τιτιβισμάτων.

Το προηγούμενο ρεπορτάζ

Οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης είναι εκτεθειμένος από χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε ότι o εξωκοινοβουλευτικός υπουργός χρωστάει σε δάνεια στην Eurobank, 1,45 εκατ. ευρώ, τα οποία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί, αλλά στη λογική του «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του.

Ο ίδιος, στην απάντησή του, έκανε λόγο για «επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα» και για «ψεύδη».

Πηγή: efsyn.gr