Νίκος Γεωργιάδης: Συγκρίνοντας τα ανόμοια, δυσφημίζει την Αλεξανδρούπολη

Ξαναχτύπησε ο πρόεδρος των επαγγελματιών εστίασης Εβρου Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος αρέσκεται συχνά-πυκνά να γκρινιάζει δημοσίως και να χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης ως ξενέρωτους, επειδή δεν αρέσκονται να μένουν ξάγρυπνοι ως τη 1 το πρωί από τις συναυλίες που συνήθως ο ίδιος διοργανώνει…

Έγραψε λοιπόν στο facebook:

«Άραγε στην Ξάνθη δεν ενοχλεί η μουσική εδώ και 15 μέρες ;;; Ή σταματάει 14.00 με 18.00  και 23.00;

Μήπως εκεί δεν έχουν ανώνυμες καταγγελίες; Ή έχουν;

150.000 επισκέπτες λέει….Κερδίζει η πόλη, κερδίζει ο Δήμος, κερδίζουν οι επιχειρήσεις, κερδίζουν και τα ξενοδοχεία σε Κομοτηνή και Καβάλα αφού της Ξάνθης δεν φτάνουν!!!

ΥΓ. Και να είστε σίγουροι ότι δεν καπνίζει κανένας στους εξωτερικους χώρους των καταστημάτων στην Ξάνθη!😂

#karnavali #klooun»

Ο κ. Γεωργιάδης συγκρίνει τα ανόμοια, είτε από αφέλεια είτε σκοπίμως. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Ξανθιώτες είναι … ανώτεροι άνθρωποι που δεν καλούν την αστυνομία για το σαματά στο κέντρο της πόλης τους… Συγκρίνει τον θεσμό του καρναβαλιού, από τον τεράστιο οικονομικό τζίρο του οποίου επωφελούνται οικονομικά τουλάχιστον 8 στους 10 Ξανθιώτες, με μία συναυλία ή ένα event που διοργανώνει ο  ίδιος ή συνάδελφοί του κι από το οποίο, οι μόνοι που έχουν λαμβάνειν είναι οι ίδιοι, δηλαδή οι διοργανωτές, ο εκάστοτε καλλιτέχνης και η ομάδα του. Φυσικά και στην Ξάνθη δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας για αυτές τις 2-3 μέρες το χρόνο από τις οποίες ολόκληρη η πόλη βγάζει τα προς το ζην για τους επόμενους μήνες… Είπαμε να λέμε και καμία κουβέντα παραπάνω, αλλά και ο λαϊκισμός να έχει κάποια όρια.

Διαβάστε ακόμη  ΤΙΕΔΑ:  Από μόστρα και φιγούρα, άλλο τίποτα