Ο Εβρίτης ήρωας αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής για τα συλλαλητήρια των Τεμπών: «Είμαστε 1000% μαζί σας»

Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει το βίντεο ενός νεαρού αστυνομικού, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου συλλαλητηρίου για τα Τέμπη, στο Σύνταγμα, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους διαδηλωτές. Και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του Tiktok ανέβηκε το εν λόγω βίντεο και έγινε αμέσως viral

Viral βίντεο αστυνομικού λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο

Ο  Βαγγέλης Μπαταρλής στο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, τονίζει ότι θεωρεί δίκαιη την διαμαρτυρία γιατί αθώες ψυχές χάθηκαν άδικα.

Ο αστυνομικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tiktok ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο δηλώνει την στήριξη τόσο την δική του όσο και των συναδέλφων του, καθώς λέει πως είναι 1000% με όσους διαδηλώνουν για την τραγωδία στα Τέμπη. Επιπλέον ανέφερε πως η αστυνομία περίμενε πολύ κόσμο, όπως και έγινε αφού η συμμετοχή ήταν τεράστια.

Είμαστε 1000% μαζί σας

«Εμείς, να ξέρετε, είμαστε 1000% μαζί σας, μακάρι και εμείς, σαν ένστολοι, να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπεται αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό, δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις

Ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ο αστυνομικός κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις. «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω, να κάψετε πράγματα ή να δείρετε αστυνομικούς, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Δείτε το Viral video του αστυνομικού

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει απασχολήσει την δημοσιότητα για το έργο του και τις πράξεις του.

Ποιος είναι ο βραβευμένος αστυνομικός;

Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ο 31χρονος Βαγγέλης Μπαταρλής βρίσκεται ανάμεσα στους βραβευμένους αστυνομικούς

Το 2020 έσωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στην περιοχή του Αλίμου, ενώ σε άλλη περίπτωση είχε πέσει από ύψος 10 μέτρων για να συλλάβει έναν διαρρήκτη κάτι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός έχει γίνει “φύλακας- άγγελος” για κακοποιημένες γυναίκες και απροστάτευτα παιδιά.

Ευαισθητοποιημένος σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, έχει σώσει τρία ανήλικα παιδιά από τον πατέρα τους που τα κακοποιούσε. Ένα 13χρονο κορίτσι του είχε μιλήσει για όσα περνούσαν τα τρία αδέρφια στο σπίτι κι εκείνος της δώρισε ένα κινητό ώστε να τον καλέσει ανά πάσα στιγμή. Όπως κι έγινε.

Σε άλλη περίπτωση, είχε βοηθήσει να εξιχνιαστεί ένα περιστατικό διαδικτυακού εκβιασμού με θύμα μια 16χρονη, η οποία είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.  Η κοπέλα είχε πέσει θύμα ενός 28χρονου άνδρα, που εκβίασε όχι μόνο την ίδια αλλά και τον πατέρα της. Το θέμα είχε αναδειχθεί από την τηλεοπτικό σταθμό Star. «Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την οικογένεια και τις αρχές που έχω λάβει στη ζωή μου» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει το βίντεο ενός νεαρού αστυνομικού, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου συλλαλητηρίου για τα Τέμπη, στο Σύνταγμα, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους διαδηλωτές. Και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του Tiktok ανέβηκε το εν λόγω βίντεο και έγινε αμέσως viral

Πηγή: ipliroforia.gr