Οι “Δεινόσαυροι” έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη!

Οι “Δεινόσαυροι” έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη για  ένα μοναδικό  & ξεχωριστό θέαμα!

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν. Τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα θα τους μεταφέρουν στην εποχή των εντυπωσιακών αυτών ζώων.

Ο Τυραννόσαυρος ΡΕΞ ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, τεραστίων διαστάσεων,  ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή!

Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινόσαυρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.

Εκτός από τον Ρεξ με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, επίσης ο Διπλόδολος με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και πολλά άλλα, διαφόρων μεγεθών, προϊστορικά ζώα που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Διαβάστε ακόμη  Καθημερινά, ανθρώπινα δράματα στην Αλεξανδρούπολη της «ανάπτυξης»…

Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αντικρύσουν τους τεράστιους και αγαπημένους δεινόσαυρους.

Από την αρχή μέχρι το τέλος της έκθεσης ο επισκέπτης θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης μέσα από αυτή τη βιωματική εμπειρία ο επισκέπτης θα συνειδητοποιήσει ότι βίωσε και έμαθε πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα για την ιστορία αυτών των προϊστορικών ζώων!!!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

Από 5 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κάθε Μέρα από 18.00 – 23.00

*τελευταία είσοδος στην έκθεση 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο

Κάθε Τρίτη Κλειστά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Παιδικό (έως 12 ετών)  8 €/άτομο

Για μεγάλους  10 €/άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 30€

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Στο ταμείο της έκθεσης &
  • Στο dinosaurslive.net
  • Τηλέφωνο Πληροφοριών : 6940502756

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΗΣ – ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ CAMPING

ΑΠΟ5 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ