Ολοκληρώθηκε το έργο των LED στην Αλεξανδρούπολη

Δικαιωμένος δήλωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης από το θέμα της σύμβασης των LED. Η ολοκλήρωση της παράδοσης και εγκατάστασης έγινε σε 4 μήνες και από τη μείωση του χρόνου της προμήθειας, (από 8 σε 4 μήνες) ο Δήμος κέρδισε 200.000 ευρώ σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη.

Στο Δημαρχείο χθες παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας Dasteri έγινε η επίσημη παράδοση του έργου. “Δηλώνω χαρούμενος γιατί καταφέραμε μετά από ένα χρονικό διάστημα όπου η λάσπη πεταγόταν από έναν ισχυρής δυναμικής ανεμιστήρα, με συκοφαντία στο πρόσωπο μου, τελικός αποδείχτηκε ότι ήμασταν εντιμότατοι” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Διαβάστε ακόμη  Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο ο Μαραζίδης Χρόνης και Αναπληρωτής Γραμματέας ο Γρηγόραινας Στράτος

Ο κ. Λαμπάκης ανέφερε ότι η εξοικονόμηση ενέργειας θα φτάνει στο 70% ενώ στάθηκε και στις υποχρεώσεις της εταιρείας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Για την παράδοση των led μίλησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παντελίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κουκουράβας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Δαστερίδης.

Ακούστε τις δηλώσεις παρακάτω: