Παίκτες Εθνικού: “Ταφόπλακα στο βόλεϊ από την διοίκηση – Εμείς ήμασταν στο γήπεδο μέχρι τέλους”

Με ανακοίνωση τους οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παίρνουν θέση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το μέλλον αυτής και την απόφαση της διοίκησης 2 εβδομάδες πριν το πρώτο σερβίς της Pre League, να ανακοινώσει ότι δεν θα λάβει μέρος στην κατηγορία

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει τα εξής:

19 Οκτωβρίου 2023… μία ημερομηνία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό όλων όσων αγάπησαν και τίμησαν το τμήμα volley Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Μία ημερομηνία που η Διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισε να βάλει ταφόπλακα, όχι μόνο στο τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου, αλλά και στην προσπάθεια, τα όνειρα, τις θυσίες, την υπομονή και τις επιτυχίες που κάναμε τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και πλέον οι παίκτες μένουμε ξεκρέμαστοι και χωρίς καμία διαβεβαίωση για το μέλλον μας.

Μετά από ένα μήνα χωρίς απαντήσεις… μετά από ένα μήνα γεμάτο αβεβαιότητα για το αν θα παίξουμε ή όχι στη Pre League… μετά από ένα μήνα, που άλλοτε υπήρχαν τα λεφτά για να προσχωρήσουμε και άλλοτε όχι… βρεθήκαμε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να βλέπουμε να μπαίνει λουκέτο.

Προσπάθεια δεν ξέρουμε αν έγινε…και αν έγινε, αν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή ως παίκτες – και οφείλουμε να το κάνουμε απέναντι στην ιστορία αυτού του συλλόγου και στον κόσμο μας – είναι μία διαβεβαίωση:

Όλο αυτό το διάστημα της αμφιβολίας και της αβεβαιότητας, δεν φύγαμε ποτέ από το γήπεδο και δεν δείξαμε ασυνέπεια στις υποχρεώσεις μας. Ήμασταν όλοι εκεί, μέχρι το τέλος.

Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Καβαρατζής, Βασίλης Στοϊλούδης, Βασίλης Κυριακίδης, Ιωάννης Καραπιπέρης, Χρήστος Μπουφίδης, Χρήστος Γκοτσίδης, Κυριάκος Κεσκίνης, Μάριος Παπάζογλου, Ισίδωρος Παπάζογλου, Νίκος Μπατίλης, Γιάννης Λομπούτης, Νίκος Ποιμενίδης, Λάμπρος Χατζίδης…

Ήμασταν όλοι εκεί… μέχρι το τέλος.

Με εκτίμηση οι παίκτες

του τμήματος volley του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Πηγή: sportsaddict.gr