Να παραιτηθεί ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης από δημοτικός σύμβουλος και όχι να ανεξαρτητοποιηθεί ζητά με ανακοίνωσή του ο Β. Λαμπάκης. Ο κ. Αρβανιτίδης είχε πρόσφατα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής με αποτέλεσμα οι πληροφορίες να τον φέρνουν εκτός παράταξης “πόλη & πολίτες”.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

Στα (5) πέντε έτη (2014-2019) συνεργασίας μας ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης είχε θέση ( έμμισθη ) συνεχώς στη Δημοτική Αρχή και ήταν απόλυτα ταυτισμένος με την άσκηση της πολιτικής μας και το πρόγραμμα της παράταξης, δηλώνοντας ότι ήμασταν μια πολύ πετυχημένη Δημοτική Αρχή.

Μετεκλογικά αποστασιοποιήθηκε μη αντέχοντας την σκληρότητα της εκλογικής ήττας, που ο συγκεκριμένος έχει αποδειχθεί ότι δεν αντέχει, για δεύτερη φορά ( θυμίζουμε ότι το 2002 όταν έχασε τις εκλογές παραιτήθηκε από την θέση του Δημάρχου αμέσως μη αντέχοντας τον Γολγοθά της αντιπολίτευσης).

Διαβάστε ακόμη  Έβρος: Τα 14 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία που δεν θα λειτουργήσουν τη νέα σχολική χρονιά

Έτσι αποστασιοποιημένος με αποκορύφωμα την καταψήφιση της πρότασης μας για τον προϋπολογισμό και υπερψήφισης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής έθεσε στην ουσία τον εαυτό του εκτός παράταξης.

Η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή γι’ αυτόν θα ήταν αντί της ανεξαρτητοποίησης να παραιτηθεί, αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη προτίμηση έχει σχέση με την δική του αυτοδιοικητική αντίληψη, που πλέον όλοι εμείς μεν την γνωρίζουμε ,αυτός δε, βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να την αποκρύψει.

Ο λαός μέγας αδέκαστος κριτής, θα τον κατατάξει εκεί όπου ο ίδιος επέλεξε ν’ ανήκει, ευρισκόμενος ΜΟΝΟ με την διοίκηση η οποία να θυμίσουμε γι΄αυτόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έμμισθη θέση.

Η απόδειξη για τον καθένα μας βρίσκεται στην προσωπική του ιστορία.

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης          

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ