Πάρκινγκ ΟΛΑ: Ματαίωση του διαγωνισμού, συνεχίζει ο σημερινός ενοικιαστής ως τέλος του έτους

Την έκπτωση του αναδόχου και την οριστική διακοπή-ματαίωση του διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης χώρου στη Δυτική Χερσαία Ζώνη Λιμένα Αλεξανδρούπολης, επιφάνειας 6.177,53τ.μ., με σκοπό την εκμετάλλευσή του ως Υπαίθριου Σταθμού Επιβατικών Αυτοκινήτων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα, μετά από εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.

Αρχικά, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την έκπτωση της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΛΟΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» δίχως να αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο οι λόγοι. Επιπλέον, κατά πλειοψηφία, το ΔΣ αποφάσισε και την οριστική διακοπή – ματαίωση του διαγωνισμού  και την επαναπροκήρυξή του, βάσει όρων νέας διακήρυξης που θα αναλάβουν να συντάξουν και να φέρουν προς έγκριση σε επόμενο Δ.Σ. οι αρμόδιες  υπηρεσίες του ΟΛΑ.

Διαβάστε ακόμη  Ευρωεκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναλαμβάνει ο Φάμελλος Σωκράτης

Συμπληρωματικά, ομόφωνα ελήφθη η απόφαση παράτασης της εκμίσθωσης του πάρκινγκ από τον σημερινό ενοικιαστή, έως την 31-12-2021, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του νέου διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης του χώρου.