Αρχική ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πόλη και Πολίτες: 1.380.000 με σχεδόν έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του...

Πόλη και Πολίτες: 1.380.000 με σχεδόν έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου – Τα ”φταίει ο Λαμπάκης” μας τελείωσαν

Με ένα άκρως δεικτικό κείμενο, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Πόλη και Πολίτες, επιρρίπτει ευθύνες στην Δημοτική Αρχή, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης…«Σε λίγο δεν θα φτάνουν οι κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά της βροχής κι εσείς την ίδια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο κόβετε πίτες σφυρίζοντας αμέριμνα».

«Τρεισήμισι χρόνια απραξίας!

Καλές οι βασιλόπιτες, που τις ποστάρετε με ρυθμούς πολυβόλου, αλλά ουσία και έργο μηδέν.

Σας αφήσαμε 1.380.000 με σχεδόν έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου κι εσείς επί τρεισήμισι έτη δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από το να δώσετε 2 ακόμη απευθείας αναθέσεις για να ολοκληρώσετε τις μελέτες χωρίς να δούμε αποτελέσματα.

Κυρία Ιντζεπελίδου και κύριε Βουρδόλη να σας θυμίσουμε περί τίνος επρόκειτο και υπήρχε μέσα στην μελέτη σε περίπτωση που ξεχάσατε:

αλλαγή των πάνελ οροφής

τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

τοποθέτηση αντλιών θέρμανσης και ψύξης

αλλαγή των κουφωμάτων και

εκτέλεση εργασιών θερμομόνωσης.

Η πρόταση κατατέθηκε στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ τον Ιούνιο του 2018 και με δεδομένη την πληρότητα του φακέλου αλλά και την εναρμόνιση με τη φιλοσοφία του προγράμματος από όπου θα αντλούνταν η χρηματοδότηση, τα χρήματα εγκρίθηκαν τον Απρίλιο του 2019.

Τα “φταίει ο Λαμπάκης” μας τελείωσαν.

Η κατάσταση χειροτερεύει και έχετε ευθύνες.

Σε λίγο δεν θα φτάνουν οι κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά της βροχής κι εσείς την ίδια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο κόβετε πίτες σφυρίζοντας αμέριμνα.

Πήγατε άραγε και στο παιχνίδι του Εθνικού το περασμένο Σάββατο όπου η κατάσταση ήταν τρισχειρότερη και οι παίκτες σκούπιζαν με τα πόδια τους το παρκέ ή θα πάτε όταν θα ανέβει κατηγορία για τις φωτογραφίες;

Σαν να μην φτάνει αυτό, στο επόμενο συμβούλιο μας βάζετε εισηγητή τον Βουρδόλη για το τουριστικό πλάνο του 2023. Ήμαρτον!!!

Τι να μας πει ο συγκεκριμένος για τον τουρισμό;

Τα έκανε μούσκεμα στα αθλητικά, να τον βάλουμε και στα τουριστικά…».

Διαβάστε ακόμη  Viral μια κολώνα της ΔΕΗ στην Ξάνθη: Περνά μέσα από μπαλκόνι!