Πόλη & Πολίτες: Καταγγελία για φραστική επίθεση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ σε αιρετό των Λουτρών

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η παράταξη «Πόλη & Πολίτες», η οποία αφορά σε φραστική επίθεση εναντίον εκλεγμένου μέλους στη δημοτική κοινότητα Λουτρών από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Μπάμπη Μιχαηλίδη. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν η προσφυγή του θύματος στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΚΑΟΥΜΠΟΪΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ…….ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ – ΖΑΜΠΟΥΚΗ.

Α) Μετά την παράνομη ενέργεια του να καταργήσει το παρτέρι του Δήμου στον πεζόδρομο μπροστά στην οικογενειακή επιχείρηση «καφέ».

Β) Μετά το κλείσιμο τμήματος της οδού Δικαστηρίων για την εξυπηρέτηση της άνω επιχείρησης, χωρίς ωφέλεια για άλλους δημότες, αλλά δημιουργώντας πρόβλημα σε αυτούς.

Γ) Μετά την απειλή του Μιχαηλίδη προς τον επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» κ. Ευάγγελο Λαμπάκη λεγοντάς του: «το παρακάνετε και δεν θα σας βγει σε καλό» που οδήγησε τον τελευταίο στην Αστυνομία για καταγραφή στο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων και κλήτευση του απειλούντος για παροχή εξηγήσεων.

Δ) Μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Ζαμπούκη προς τις δύο καθαρίστριες στο πάρκο Ανεξαρτησίας όπου φωνασκώντας και κλωτσώντας προσπάθησε να τις εξευτελίσει.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Ε) Μετά την απαράδεκτη και αγενή όσο και εξυβριστική συμπεριφορά του κ. Ζαμπούκη σε επίσκεψή του στο Πολυκοινωνικό Φερών, όπου εξύβρισε τις υπαλλήλους, αποκαλώντας αυτές και τους Φεριώτες «ΧΩΡΙΑΤΕΣ» ……….

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ.

Ο κος Μιχαηλίδης, δημοτικός σύμβουλος του κ. Ζαμπούκη και αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ εξύβρισε το εκλεγμένο μέλος στην δημοτική κοινότητα Λουτρού την Δευτέρα γιατί τόλμησε σε ανοικτή ακρόαση παρουσία 3 ακόμη μελών του συμβουλίου Λουτρού και της συζύγου του να του διατυπώσει παράπονα, διότι 8 ολόκληρες ημέρες ήταν χωρίς νερό και η απάντηση του κ. Μιχαηλίδη ήταν με λέξεις που προσβάλλουν την ίδια την κοινωνική και ανθρώπινη ύπαρξη και η απαξία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν η προσβολή προέρχεται από θεσμικό πρόσωπο και απευθύνεται στον απλό πολίτη. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν η προσφυγή του θύματος στην εισαγγελία….

Αυτός ο άνθρωπος συνδιοικεί στην δημοτική Αρχή και χρωματίζει μαζί με τον κ. Ζαμπούκη τον τρόπο διοίκησης τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους δύο. Έχουν αναβαθμίσει την αυτοδιοίκηση μέσα στην κοινωνία……».