Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ πρόστιμα στο Δήμο για τους ναυαγοσώστες

Πάνω από 7 ευρώ από την τσέπη του κάθε πολίτη της Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να πάρει η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αποπληρώσει τα πρόστιμα συνολικού ύψους 520.000 ευρώ, που επιβλήθηκαν στον Δήμο, επειδή δεν κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να καλύψει με ναυαγοσώστες τις παραλίες της περιοχής ευθύνης του!

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη «Πόλη & Πολίτες», επισημαίνοντας παράλληλα πως «η άγνοιά τους είναι τόση, που άσκησαν προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς να έχει παρθεί η απαραίτητη απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Ενδεχομένως για να μην γίνει γνωστό προς τα έξω! Φυσικά η προσφυγή δεν έγινε δεκτή και η διαδικασία πρέπει να γίνει από την αρχή με τη λήψη απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή»

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Επιμένει και τη Δευτέρα η σκόνη - Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία

Η παράταξη κάνει λόγο ακόμη για τεράστιες πολιτικές ευθύνες: «Άραγε η κ. Ιντζεπελίδου και ο λαλίστος κ. Δαστερίδης έχουν κάποια καλή δικαιολογία; Μάλλον όχι.

Έτσι τα ταμεία του Δήμου και κατ’ επέκταση οι δημότες θα επιβαρυνθούν με 520.000 ευρώ, ήτοι 7,13 έκαστος (με την απογραφή του 2011)!

Αν είχαμε πάει σπίτι λοιπόν μετά τις εκλογές, όπως ζητούσαν επιτακτικά, τρέμουμε στην ιδέα του τι άλλο θα είχαν κάνει χωρίς τις δικές μας παρεμβάσεις και τον καθημερινό έλεγχο ασκώντας αντιπολίτευση. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ!!!»