Πόλη&Πολίτες: 2,5 εκ ευρώ θα πληρώσουν οι δημότες λόγω ολιγωρίας της δημοτικής αρχής για το νέο κλειστό

Από τις τσέπες των δημοτών θα πάρει η δημοτική αρχή Ζαμπούκη 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στην προσπάθειά της να εκτελέσει το έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου. Το έξτρα ποσό προέκυψε, όπως καταγγέλλει η παράταξη Λαμπάκη, μέσα από λάθη και παραλείψεις της δημοτικής αρχής, παρ’ όλα αυτά, όπως παραδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου, οι δημότες είναι αυτοί που θα κληθούν α πληρώνουν τα «σπασμένα»

Αναλυτικά:

«Ρώτησε ο επικεφαλής μας τον Μεγάλο ΑΠΟΝΤΑ, μέσα στο συμβούλιο.

Και πού θα βρείτε τα επιπλέον 2.500.000€ που προέκυψαν στο β΄ διαγωνισμό μετά την ακύρωση του πρώτου, για το κλειστό γυμναστήριο;;;

Καθώς ο Μεγάλος Απών «ΒΟΥΔΙΖΕΙ» αμίλητος…,

η απάντηση ήρθε από την κα Ιντζεπελίδου την υπερυπουργό: “Μα..από τον προϋπολογισμό του Δήμου με εγγραφές ενδιάμεσα”!!

Ερώτηση και πάλι διευκρινιστική του Βαγγέλη Λαμπάκη: Δηλαδή; από τις τσέπες των δημοτών μήπως;

Και απαντάει η κα Ιντζεπελίδου, Ε..Ναι..!

Όσο πιο γρήγορα φύγουν λοιπόν, τόσο μικρότερη ζημιά θα υποστούμε (5 μήνες ακόμη).

Γιατί ενώ υπήρχε ακόμη χρονικό περιθώριο ώστε να ξεκινήσει το έργο κανονικά (άσχετα με τα ψέμματα που λέει η κα Ιντζεπελίδου-αφού δεν ξέρει τι της γίνεται), η διοικούσα άφησε τον χρόνο να κυλάει αμέριμνα χωρίς να ελέγξει την πρόοδο του έργου, συνεπαρμένη από τις κοπές… πίτας και τις φωτογραφίσεις.

Επιτέλους κύριοι, μιλήστε με τους υπαλλήλους, βοηθήστε τους, πάρτε αποφάσεις και συνεργαστείτε. Σταματήστε να κυνηγάτε τους εργαζόμενους και αναλάβετε τις πολιτικές ευθύνες σας.

Αυτή η ολιγωρία θα στοιχίσει σε όλους εμάς 2.500.000 ευρώ! Αν καταφέρετε να τα βρείτε!»