Πολυκοινωνικό για Λαμπάκη – Η ένδεια, η ανία, η άνοια και η άδεια

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση επιχείρησε να απαντήσει το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον Βαγγέλη Λαμπάκη αναφορικά με όσα καταλόγησε στην πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου για την αναστολή λειτουργίας κοινωνικών δομών του δήμου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: 

“Αντιμετωπίζοντας με συμπάθεια και κατανόηση τις δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη εναντίον των δομών του Πολυκοινωνικού και προσωπικά εναντίον της Προέδρου, ενημερώνουμε  τους συνδημότες μας και τον ίδιο για τα παρακάτω:

Ο κ. Λαμπάκης εμφανίζεται ξάφνου συμπονετικός προς τους ωφελούμενους συνδημότες από τις δομές του Πολυκοινωνικού, χωρίς να γνωρίζει καν την διεύθυνση που στεγάζονται αυτές οι δομές.

Επί σειρά 9 ετών  αδιαφορούσε επιδεικτικά, και δεν ήλεγχε καν τους μηχανισμούς λειτουργίας αυτού του αξιολογότατου κοινωνικού “οχήματος”  και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνανθρώπους μας.

Ο κ. Λαμπάκης μιλά χωρίς να ντρέπεται για παράνομες ενέργειες.

Σύντομα η τοπική κοινωνία θα ενημερωθεί και θα κρίνει ενέργειες κατά την διάρκεια των θητειών του.

Μιλά για ανύπαρκτους  διμηνίτες κατά την κλασική προσφιλή του μέθοδο της ψευδολογίας.

Κύριε Λαμπάκη, στο Πολυκοινωνικό υπάρχουν τετραμηνίτες, οι οποίοι έχουν προσληφθεί με νόμιμες συμβάσεις και νομίμως πληρώνονται!   Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Στην κατάπτυστη συνέντευξη του απέδωσε αυτοδιοικητική ένδεια στην Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού.

Ξεχνά την  αυτοδιοικητική του ανία που τον οδηγεί διαρκώς σε γκάφες και ασύστολα ψεύδη.

Ξεχνά  την αυτοδιοικητική του άνοια αφού  δε μπορεί να διακρίνει την διαφορά μεταξύ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” και “ΣΙΤΙΣΗ”, η οποία λειτουργεί κανονικά και στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες.

Ξεχνά την αυτοδιοικητική άδεια που του έδωσαν  για πάντα οι Δημότες.
Υποβαθμίζει με το μένος του  την ιερή έννοια του εθελοντισμού. Σύντομα θα ενημερωθεί και γι αυτό το θέμα.

Απαξιώνει με θράσος την Ευρωπαϊκή επισιτιστική βοήθεια (ΤΕΒΑ) που περιμένουν εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και την οποία ευτέλισαν στο πρόσφατο παρελθόν οι στενοί του συνεργάτες που μνημονεύει και εκθειάζει. 
Εκφράζει όψιμο ψευτοενδιαφέρον για τις Φέρες και την Τραϊανούπολη, περιοχές που επί των θητειών του βίωσαν την απόλυτη  εγκατάλειψη.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. διοικούν με υψηλούς στόχους και είναι αποφασισμένοι να βάλουν σε τάξη, να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Πολυκοινωνικό και τις δυνατότητες που υπάρχουν υπέρ των δημοτών.

Εφόσον επικαλείται συχνά την εντιμότητα του, ας μας υποδείξει ένα γέροντα η ανήμπορο άνθρωπο για τον οποίο αδιαφόρησαν και δεν εξυπηρέτησαν οι εργαζόμενοι του Πολυκοινωνικό.

Διότι αυτοί οι εργαζόμενοι παράγουν καθημερινά σημαντικό έργο και διακρίνονται με την εργασία τους για την κοινωνική τους προσφορά.

Ευτυχώς αυτό το έργο και αυτή τη προσφορά θα τα κρίνουν οι πολίτες και όχι ο κ. Λαμπάκης ο οποίος επέλεξε τον δρόμο της ανούσιας μικροπολιτικής, των πολιτικών απωθημένων και της απομόνωσης.”