Προβλέψιμος Ανδρουλάκης για τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο 

Πολύ προβλέψιμος αποδεικνύεται ο νέος και κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε ό,τι αφορά τις πιθανές υποψηφιότητες βουλευτών του κόμματος στον Έβρο, αφού πρόκειται, κυρίως, για άτομα που τον στήριξαν προεκλογικά.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», «η Χαριλάου Τρικούπη έχει το βλέμμα στραμμένο στην ανάδειξη νέων στελεχών και στην αξιοποίησή τους στις μάχες της πρώτης γραμμής. Το πρώτο βήμα γίνεται ήδη και αφορά τη στελέχωση των πυρήνων για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε κάθε δήμο της χώρας. Το δεύτερο και καθοριστικό παραπέμπει στην αναζήτηση υποψήφιων βουλευτών και στη συγκρότηση ισχυρών ψηφοδελτίων σε κάθε εκλογική περιφέρεια με «πυξίδα» την οδηγία της ηγεσίας για «ενότητα, ανανέωση και έμπρακτη στήριξη της απόφασης για την αυτόνομη πορεία του κόμματος». Το μεγάλο στοίχημα βέβαια είναι η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της Χαριλάου Τρικούπη με βάση τα τελευταία δημοσκοπικά στοιχεία, τότε το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό γύρω στο 14%-15% μπορεί να εκλέξει γύρω στους 50 βουλευτές. Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών στελεχών που εξετάζουν το ενδεχόμενο καθόδου ακόμη και σε δύσκολες περιοχές… Το τελικό σκανάρισμα θα κάνει επισήμως η Νομαρχιακή Επιτροπή που θα εκλεγεί σε κάθε περιοχή και η Κεντρική Επιτροπή».

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

Για τον Έβρο λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πιθανότερα ονόματα είναι: Η κυρία Κρυσταλλία Αρμενάκη (δικηγόρος, που όργωσε την περιοχή για την εκλογή Ανδρουλάκη), ο κ. Σταύρος Βαβίας (περιφερειακός σύμβουλος), ο κ. Παναγιώτης Ζαπάρτας (πρώτος σε ψήφους την προηγούμενη φορά) θα είναι μεταξύ άλλων υποψήφιοι στην ακριτική περιοχή.