Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για τον θάνατο του ιατρού Ξενοφώντα Ρηγόπουλου – Σήμερα θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια του ιατρού με ειδικότητα παιδιατρικής,  Ρηγόπουλου Ξενοφώντα. Ο Ρηγόπουλος Ξενοφών, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καταγόταν από τη Σαμοθράκη  και πρόσφερε τις υπηρεσίες του για πάρα πολλά χρόνια, με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τις γενιές των παιδιών που μεγάλωσε, διατηρώντας ιατρείο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ως την συνταξιοδότησή του, τον Νοέμβριο του 2011.

Έχαιρε της βαθιάς εκτίμησης και αγάπης  των συναδέλφων του και  όλων όσων τον γνώριζαν.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα.

Διαβάστε ακόμη  Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Θράκης από την Δευτέρα 29 Μαΐου έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεσθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 10:00π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του, το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε:

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Με τιμή για το ΔΣ του Ι.Σ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                      ΒΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ