Σαμοθράκη / Δωρεάν Οφθαλμολογικές Εξετάσεις για όλους τους κατοίκους του νησιού.


  Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Σαμοθράκης και το Κέντρο Κοινότητας, στα πλαίσια των ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Οφθαλμολογικές Εξετάσεις για όλους τους κατοίκους του νησιού.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την πάθηση του γλαυκώματος και θα γίνει μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης σε πολίτες άνω των 40 ετών.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, θα διεξαχθεί βυθοσκοπικός έλεγχος σε όσους διαβητικούς πολίτες το επιθυμούν. 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε όσους υποβληθούν σε βυθοσκόπηση συνίσταται η αποφυγή οδήγησης για 3 ώρες μετά την εξέταση, λόγω σταγόνων.

Διαβάστε ακόμη  Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 18:30 μ.μ. με 20:30 μ.μ. και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 10:00 π.μ. με 14:00 μ.μ., στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΔΥΣ».

Για ραντεβού καλείτε στο Κέντρο Κοινότητας, στο 25510 98097, από αύριο Τρίτη 2 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. 

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιδιώτες Οφθαλμιάτρους της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) για την εθελοντική προσφορά τους.