Σαμοθράκη / Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε παιδιά σχετικά με τις εγγραφές στις σχολικές μονάδες

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

20&21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μετά από αίτημα του Δήμου Σαμοθράκης στις 31/05/2021 προς τον Ιατρικό Σύλλογο Νομού Έβρου προκειμένου να εξυπηρετηθούν και να βοηθηθούν τα παιδιά σχετικά με τις εγγραφές στις σχολικές μονάδες, λόγω της αδυναμίας τους να μετακινηθούν εκτός νησιού εν μέσω πανδημίας COVID – 19, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν οφθαλμολογική εξέταση από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Έβρου κ.Παπανδρούδη Ανδρέα, προκειμένου έμπρακτα να στηρίξει το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Σαμοθράκης.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ και το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στα πλαίσια των ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 4 ετών και άνω, με την εξής ειδικότητα:      

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 09:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

Για ραντεβού καλείτε στο Κέντρο Κοινότητας, στο 25510 98097, από Τρίτη 3 Αυγούστου έως και Πέμπτη 19 Αυγούστου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. 

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου  Νομού Έβρου, οφθαλμίατρο κο Ανδρεά Παπανδρούδη  για την εθελοντική του προσφορά.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ                                                                        

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΣΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ