Σε άθλια κατάσταση η περιοχή των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης

Την αγανάκτηση των κατοίκων της Τραϊανούπολης προκαλεί η κατάσταση της περιοχής των Ιαματικών Λουτρών και του αφημένου στη  μοίρα του ιερού ναού της Αγίας Γλυκερίας, που μάλιστα γιορτάζει στις 13 Μάϊου.

Ο κάτοικος της περιοχής Πασχάλης Λιγούδης ανάρτησε φωτογραφίες από το άλλοτε στολίδι της περιοχής, γράφοντας τα παρακάτω:

«Έλεος! Σε τρείς μέρες γιορτάζουμε την τοπική μας Αγία Γλυκερία με τον φερώνυμο Ναό της που βρίσκεται στην Τραϊανούπολη!Ο χώρος σε άθλια κατάσταση! Εγκληματική εγκατάλειψη! Αίσχος!! Ακούει κανείς αρμόδιος; Υπάρχει αλήθεια αρμόδιος; Υπάρχει φορέας υπεύθυνος γι’ αυτό τον χώρο; Τον ιστορικό, ιαματικό, θρησκευτικό χώρο που έπρεπε να είναι το στολίδι της περιοχής μας, που συγκεντρώνει τόσα πολλά πλεονεκτήματα τουριστικού και θρησκευτικού και ιαματικού ενδιαφέροντος; Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γι’ αυτή την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η  Τραϊανούπολη με την ΑΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ , τα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ και την Ιστορική ΧΑΝΑ! Αυτά τα χόρτα το καλοκαίρι που θα ξεραθούν πώς θα γλυτώσουμε από τη φωτιά και την ολοσχερή καταστροφή; Έλεος!»

Διαβάστε ακόμη  Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ