Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής σε ανέργους στην Αλεξανδρούπολη

Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής σε ανέργους, με στόχο την υποστήριξη και κατάρτισή τους στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, καθώς και την επαγγελματική τους ανάπτυξη, διοργανώνει τη Δευτέρα 04 Ιουλίου το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεαί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης και η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι τέσσερις ώρες (10:00-14:00) και θα αποτελείται από πέντε εισηγήσεις. Θα μιλήσουν: ο Δημήτρης Τσιτσής, Προϊστάμενος του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ, η Κατερίνα Καζάκου, Στέλεχος Ενημέρωσης & Σύμβουλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ η Στέλλα Γεωργιάδου, Εργασιακή Σύμβουλος του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης, η Αλεξία Τριανταφυλλοπούλου, Υπεύθυνη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλεξανδρούπολης, και η Αρχοντία Κύρογλου, Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη είναι η υποβολή αιτήσεων μέχρι και την 01 Ιουλίου .

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: isotita@alexpolis.gr