Το αδιαχώρητο στην 17η Alexpo. Ικανοποίηση και ελπίδες για την επιχειρηματικότητα στον Έβρο

Ασφυκτικά γέμισαν οι διάδρομοι της 17ης έκθεσης Αlexpo αμέσως μετά τα εγκαίνια που τελέστηκαν χθες στις 20:30 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου και η επιτυχία της είναι μάλλον δεδομένη τουλάχιστον από πλευράς προσέλευσης κόσμου καθώς μερικά λεπτά μετά τα εγκαίνια, ο κόσμος που θέλησε να επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης ήταν αμέτρητος. 130 περίπτερα συμμετέχουν στην έκθεση. Το παρόν έδωσαν όλοι οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης κ. Παυλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης, δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην αυτοδιοικητικοί. Αμέσως μετά τον αγιασμό το λόγο πήρε ο κ. Τοψίδης που εξέφρασε την ικανοποίηση για τη συμμετοχή αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη  Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο ο Μαραζίδης Χρόνης και Αναπληρωτής Γραμματέας ο Γρηγόραινας Στράτος

Το alexpoli.gr σε ζωντανή σύνδεση παρουσίασε ήδη το χώρο ενώ σε επόμενες συνδέσεις σήμερα Σάββατο το απόγευμα θα παρουσιάσει και περίπτερα με τοπικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Δείτε το video της πρώτης ξενάγησης από τη ζωντανή μεταδόση

Δείτε φωτογραφικό υλικό: