«Σφυροκόπημα» Τσίπρα σε Μητσοτάκη και για το κανάλι της Θράκης με το… αδρενόχωμα!

Μετωπική σήμερα στη Βουλή με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά σε ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε κόντρα εφ’ όλης της ύλης για την διαχείριση της πανδημίας, ενώ υπήρξαν και συνεχείς αλληλοκατηγορίες για στήριξη του αντιεμβολιαστικού κινήματος και για πολιτικές σκοπιμότητες. Ωστόσο, η αντιπαράθεση επεκτάθηκε και στο ζήτημα των «στημένων δημοσκοπήσεων» και της «χρηματοδότησης των ΜΜΕ», με εκατέρωθεν κατηγορίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του εστειλε μήνυμα προς τους αντιεμβολιαστές Αφού παραδέχτηκε ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να κάνει το εμβόλιο, ξεκαθάρισε ότι ο καθένας θα αναμετρηθεί με τις συνέπειες της ατομικής του ευθύνης, επαναλαμβάνοντας ότι τα νοσοκομεία δεν πρόκειται να γίνουν μόνο Covid όπως έγινε στην αρχή της πανδημίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό ότι «πριν έναν χρόνο σας είπαμε να κάνουμε κοινό υπουργό Υγείας, σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για την πανδημία. Και τα αρνηθήκατε όλα. Είστε πρωθυπουργός, δεν έχετε κάποια ευθύνη;  Και για την αποτυχία σας στον εμβολιασμό σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πείτε μας έχουν εμβολιαστεί όλοι οι βουλευτές σας; Το ζήτημα της υπερβάλλουσας θνητότητας είναι υπαρκτό. Είσαστε αλαζόνας με 15.000 νεκρούς στην πλάτη σας, σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο».

Αναφορικά με τα περί καμπάνιας για τον εμβολιασμό, ο κ. Τσιπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι βρήκε ευκαιρία για να φτιάξει καθεστώς στην ενημέρωση, αλλά και καθεστώς απευθείας αναθέσεων για να μη μιλάει κανείς, υπογραμμίζοντας πως «θα έχουμε το χρόνο να δούμε με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα από τις καμπάνιες στην εξεταστική που θα στηθεί με τις ψήφους όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης».

Μάλιστα, υπενθύμισε ορισμένες περιπτώσεις ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν γενναιόδωρα από τη λίστα Πέτσα, όπως πχ το Βεργίνα tv , με 20.000 ευρώ, στο οποίο όπως είπε ο κ. Τσίπρας, ισχυρίζονται πως Σόρος και Γκέιτς θέλουν τον εμβολιασμό, όπως και δεκάδες κανάλια στην περιφέρεια που προωθούν εκπομπές με νομικές συμβουλές κατά της χρήσης μάσκας και του εμβολιασμού, αναφέροντας ως παράδειγμα τα 16.000 ευρώ που δόθηκαν σε κανάλι της Θράκης για να προβάλει εκπομπή στην οποία διακηρύσσονταν πως στόχος της πανδημίας είναι να πεθάνουν 15.000 παιδιά για να παραχθεί ένα κιλό αδρενόχωμα!!!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ακόμη στη διάλυση του ΕΣΥ με μείωση έκτακτων δαπανών κατά 900 εκ ευρώ και τις επερχόμενες συγχωνεύσεις.

Η εκπομπή – τσίρκο με το περίφημο… αδρενόχρωμα

Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για το Θράκη νετ και την εκπομπή με το … περίφημο αδρενόχρωμα :

«Σε ορίτζιναλ ιλαροτραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση της Λίστας Πέτσα: η κυβέρνηση χρηματοδότησε και ΜΜΕ που αναμεταδίδουν εκπομπές, οι οποίες δίνουν οδηγίες σε πολίτες κατά της επιβολής χρήσης μάσκας, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και που ισχυρίζονται ότι η πανδημία του κορονοϊού είναι ένα κατασκεύασμα της «νέας τάξης» πραγμάτων.

Διαβάστε ακόμη  2,5 (τουλάχιστον) χαμένα χρόνια για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Αυτά τα εξωφρενικά επιχειρήματα φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή με τίτλο «Κορονοϊός: νομική προστασία» της «Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων» που αναμεταδίδει σε δημόσια συχνότητα ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, «Θράκη ΝΕΤ». Το τοπικό κανάλι επιχορηγήθηκε από την Λίστα Πέτσα με 10 χιλιάδες ευρώ. Στην ίδια εκπομπή αναζητούσαν νομική προστασία κατά του εμβολιασμού, «δεν θέλω να εμβολιαστώ, πώς το γλιτώνω νομικώς» αναρωτιόταν ο παρουσιαστής για να λάβει την απάντηση από τον επιστήμονα ότι η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Ο καθηγητής της Νομικής που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή έδωσε οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ, η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας. Φυσικά παρείχε και νομικές οδηγίες κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό. Η εκπομπή συνεχίστηκε με τον συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου με πολύ πιο ακραίες εκφράσεις του τύπου «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Ο διαπρεπής συνταγματολόγος άρχισε να λέει ότι η Δικαιοσύνη είναι μασονική, το κράτος είναι εβραϊκό και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη Δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία. Επίσης, δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα. «Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους» εξηγούσε ο επιστήμονας.

Το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος: «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιος μας», για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μη στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία», κλείνοντας με το κορυφαίο, ότι «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχρωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχρωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…».

Όπως πολύ εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί μετά και το συγκεκριμένο φιάσκο, καταρρίπτεται και το αφήγημα της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων αντιπολιτευτικών μέσων από την καμπάνια με την αιτιολογία ότι μετέδιδαν ανεύθυνες ειδήσεις για την υγειονομική κρίση. Να υπενθυμίσουμε επίσης πως ο δημοσιογραφικός οργανισμός Κονδύλη, στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, έλαβε συνολικά από την καμπάνια της Initiative 16 χιλιάδες ευρώ. Το «Θράκη ΝΕΤ» έχει πολύχρονη συνεργασία με την «Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων» αναμεταδίδοντας εκπομπές με την ίδια ρητορική».