Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Μαρτίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής του συλλόγου  Γιώργος Κελεσίδης, παρά τον τραυματισμό του, που τον υποχρέωσε να αγωνιστεί σε 3 από τα 6 όργανα, κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο στο έδαφος, Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα, ενώ κατέλαβε την 4η θέση στον πλάγιο ίππο και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό. Μάλιστα, οι 12, 200 βαθμοί που συγκέντρωσε από τους κριτές στο έδαφος, τον οδήγησαν στο να πάρει το έπαθλο «Χρήστος Φανδρίδης», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή του Πανιωνίου και απονέμεται στον έφηβο με την υψηλότερη βαθμολογία στους τελικούς οργάνων.

Στην κατηγορία των Νεάνιδων, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του συλλόγου, Λία Δημούδη και Ελισάβετ Κορωνίδου. Συγκεκριμένα η Λία Δημούδη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του άλματος και την 14η θέση στο σύνθετο ατομικό σε σύνολο 28 αθλητριών, ενώ η Ελισάβετ Κορωνίδου την 5η θέση στον τελικό της δοκού και την 11η θέση στο σύνθετο ατομικό στην ίδια κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και στις αθλήτριες, καθώς και στους προπονητές Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Θοδωρή Μπουτάκη, Ειρήνη Κουφάκη και τον ειδικό συνεργάτη του συλλόγου Λευτέρη Μπουτάκη για τη μεθοδική και ποιοτική δουλειά τους.

Τη σκυτάλη παίρνουν 5 αθλήτριες και 1 αθλητής που το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, στο Ε.Γ.Μίκρας στην αίθουσα “Ιω.Μελισσανίδης”.