Συχνά τα τροχαία ατυχήματα στον περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας οδηγός, όταν πριν λίγες μέρες, το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ένα άλλο όχημα. Το ατύχημα σημειώθηκε επί του περιφερειακού της Αλεξανδρούπολης, στη συμβολή του με την οδό Αγίου Δημητρίου. Από τη σύγκρουση, πέρα από τις υλικές ζημιές, υπήρξαν, δυστυχώς, και σοβαροί τραυματισμοί.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αρκεί να κάνει κανείς μία βόλτα στον νέο δρόμο για να διαπιστώσει ότι ορισμένοι οδηγοί πατάνε το γκάζι σαν να μην υπάρχει αύριο.

Εμείς σταματήσαμε σε δύο διαφορετικά σημεία του δρόμου, κοντά σε διασταυρώσεις μάλιστα και όπως θα δείτε στο βίντεο, κάποια αυτοκίνητα δεν ελάττωσαν καθόλου την ταχύτητά τους. Μπορεί ο περιφερειακός να είναι οδός προτεραιότητας αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί, για τη λεγόμενη «κακιά στιγμή», από την στιγμή μάλιστα που ο δρόμος διέρχεται από κατοικημένες περιοχές. Παρά το γεγονός ότι επίκειται η τοποθέτηση πινακίδων, οι οποίες θα ενημερώνουν τους διερχόμενους ότι στο δρόμο θα γίνονται έλεγχοι της τροχαίας, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να συμβεί, οι οδηγοί θα συνετιστούν και δεν θα θρηνήσουμε θύματα

Διαβάστε ακόμη  Ασημένιο μετάλλιο η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη και χάλκινο η Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη