Σημαντική αλλαγή στην παραλιακή Αλεξανδρούπολης για 3 βράδια

Νέες, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, σε τμήμα της παραλιακής λεωφόρου Αλεξανδρούπολης. Ως γνωστόν, τα βράδια του καλοκαιριού η παραλία κλείνει για τα οχήματα και αποδίδεται στους πεζούς. Ωστόσο, λόγω των Ευρωεκλογών θα υπάρξουν αλλαγές για την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την τοποθέτηση σήμανσης και την τροποποίηση κυκλοφορίας επί της οδού Β. Αλεξάνδρου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση των Δικαστικών Αντιπροσώπων, στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται πως «στο βόρειο τμήμα της οδού Β.Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου έως την συμβολή της με την οδό Ψαρών, θα δημιουργηθεί μία  έκτακτη λωρίδα κυκλοφορίας, με τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης προκειμένου να εισέρχονται με ασφάλεια τα οχήματα των δικαστικών αντιπροσώπων από την οδό Ρήγα Φεραίου, θα κινούνται επί της οδού Β. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση από Δύση προς Ανατολή και θα εξέρχονται από την οδό Ψαρρών. Τα διερχόμενα οχήματα των δικαστικών αντιπρόσωπων θα κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, σύνεση και προσοχή για την παράδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και εκλογικού υλικού».

Διαβάστε ακόμη  Ροδόπη: Ανασύρθηκε σορός ηλικιωμένου από τον Λίσσο ποταμό

Οι αλλαγές θα ισχύσουν και για τις 3 ημερομηνίες, από τις 8 το βράδυ ως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.