Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχεται ότι ο μοιραίος σταθμάρχης ήταν κομματικό ρουσφέτι

Το «άδειασμα» του Γιάννη Λοβέρδου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την υποψηφιότητα Καραμανλή και η ανασκευή των δηλώσεών του

Σε κατάσταση αποσύνθεσης φαίνεται πως βρίσκεται το εσωτερικό της ΝΔ λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, με τους «γαλάζιους» βουλευτές να χαράζουν τη δική τους ξεχωριστή «γραμμή»όσον αφορά στη διαχείριση του δυστυχήματος, προκειμένου να διατηρήσουν τις ισορροπίες εκείνες που θα τους επιτρέψουν να βγουν στον δρόμο και να ζητήσουν τη στήριξη των ψηφοφόρων τους στις εκλογές που έρχονται σε περίπου 2 μήνες.

Μάλιστα, ήδη έχουμε δει ηχηρά «αδειάσματα» (βλ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά και δηλώσεις σε τελείως διαφορετικό πνεύμα από αυτό του Μαξίμου.

Έτσι, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (9/3) στο MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδοςπαραδέχθηκε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο σταθμάρχης που συνελήφθη αμέσως μετά την τραγωδία ήταν κομματικό ρουσφέτι, όπως και ο επόπτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης κατέθεσε αίτηση μετάταξης στον ΟΣΕ τον Απρίλιο του 2022, επέστρεψε ως σταθμάρχης τον Ιούνιο του ίδιου έτους και ξεκίνησε την εκπαίδευση τον Αύγουστο.

«Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

  • Γ. Λοβέρδος: Ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους 
  • Α. Βούλγαρη: Όλη τη σαπίλα συνοψίζει. 
  • Γ. Λοβέρδος: Ναι ακριβώς. Οι πελατειακές σχέσεις, τα κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!

Δείτε το απόσπασμα:

«Είμαι αποδέκτης διαμαρτυριών από ψηφοφόρους της ΝΔ»

Μάλιστα, σε άλλο σημείο, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε: «Καταλαβαίνω την συζήτηση που έχει αρχίσει, και δεν σας κρύβω ότι και εγώ είμαι αποδέκτης των ίδιων διαμαρτυριών από ψηφοφόρους της ΝΔ. Είναι πολύ λογικό, υπάρχει πολλή οργή στην κοινωνία, πρέπει να υπάρξουν κάποιοι, πέραν του σταθμάρχη, του επόπτη, και ορισμένα πολιτικά πρόσωπα που θα πρέπει να πληρώσουν» το μάρμαρο αυτής της τραγικής ανείπωτης τραγωδίας».

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Σαμοθράκης: Samothraki Open Forum

«Άδειασμα» στον Οικονόμου

Όσον αφορά στις εκλογές και στην υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλής, ο κ. Λοβέρδος δεν δίστασε να «αδειάσει» και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, λέγοντας:

«Δεν θα πρέπει να μας απασχολούν οι εκλογές αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η δήλωση του κ. Οικονόμου, που έσπευσε να μιλήσει για την υποψηφιότητάς του Καραμανλή. Όταν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Καραμανλή έπρεπε να απαντήσει ότι δεν είναι ώρα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Οι εκλογές θα γίνουν μέσα στις συνταγματικές προθεσμίες όταν είναι ο κατάλληλος χρόνος».

Ανασκεύασε ο Λοβέρδος: Οι προσλήψεις στο παρελθόν, εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια

Μετά τα παραπάνω, ο κ. Λοβέρδος έκανε μία ανάρτησή στο Twitter, ανασκευάζοντας επί της ουσίας τα όσα είπε περί κομματικών ρουσφετιών.

«Επιτέλους μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Οχι άλλη τυμβωρυχία. Οι προσλήψεις στο παρελθόν, εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια. Οχι πλεον με το ΑΣΕΠ. Αυτό είπα. Κι ήταν σαφές. Ας σταματήσει η μικροκομματική σπέκουλα!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Φωτογραφία: avgi.gr