«Σόου» Άδωνη στη Βαρβάκειο, σφοδρά πυρά από το ΙΝΚΑ

Τι κι αν τα στοιχεία, οι έρευνες και οι ίδιες δηλώσεις των πολιτών δείχνουν ότι τα μέτρα-ασπιρίνες όπως το «καλάθι του νοικοκυριού» είναι αναποτελεσματικά για την επέλαση της ακρίβειας;

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν πτοείται και συνεχίζει τα κακοστημένα σόου για να προπαγανδίσει τα κυβερνητικά ημίμετρα και σήμερα βρέθηκε στη Βαρβάκειο με αφορμή το σαρακοστιανό καλάθι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε «αυτοψία» όπως βαφτίζονται εσχάτως τα επικοινωνιακά σόου και υποστήριξε ότι οι τιμές είναι ένα με δύο ευρώ πιο κάτω σε σχέση με το 2022 για να συμπληρώσει ότι αυτό έγινε «προκειμένου όλοι να έχουν πρόσβαση σε ένα οικονομικό τραπέζι».

Όλα αυτά μια ημέρα μετά την έκθεση-βόμβα της ΓΣΕΒΕΕ που καταγράφει ότι το καλάθι του νοικοκυριού δεν έχει καταφέρει να ρίξει τις τιμές.

Η απάντηση από το ΙΝΚΑ, όμως, ήταν άμεση και με μια ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους στηλίτευσε το σόου Γεωργιάδη και χαρακτήρισε λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού, τα επιδόματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Διαβάστε ακόμη  «Προκομμένος» ο Πρωθυπουργός – Airbnb η πολυτελής βίλα στην Τήνο

Η ανακοίνωση:

Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά.

Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα.

Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του.

Βλέπετε τιμές λαγάνας.

Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακα τεχνάσματα.

Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας.

Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα.

Πηγή: efsyn.gr