Σταθάκης, Παπανάτσιου, Δραγασάκης στον Έβρο

Μπαράζ επισκέψεων υπουργών στον Έβρο από τη Δευτέρα. Πέρα από την επίσκεψη Κουρουμπλή σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη τη Δευτέρα και την Τρίτη, αναμένεται στην περιοχή να βρεθούν οι κύριοι Φάμελλος και Πολάκης όπως ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα ενώ στον Έβρο έρχονται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι Σταθάκης, Παπανάτσιου και Δραγασάκης.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης κ. Σταθάκης θα επισκεφθεί την Τρίτη το γεωθερμικό πεδίο Αρίστηνου καθώς και κτίρια που για τις ενεργειακές τους ανάγκες χρησιμοποιούν ΑΠΕ.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφθεί την Τρίτη το τελωνείο των Κήπων. Ήδη έχει ειπωθεί από πλευράς κυβέρνησης ότι υπάρχει η πρόθεση εκσυγχρονισμού του τελωνείου και στο πλαίσιο αυτό η κ. Παπανάτσιου θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά την κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη  Αποκαλυπτήρια γλυπτού από τα καμένα δένδρα του Δάσους Δαδιάς, Λευκίμμης, Σουφλίου

Τέλος την Τετάρτη 15/11 στη Σαμοθράκη θα μεταβεί μαζί με το Δήμαρχο του νησιού κ. Βίτσα, ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης βρίσκεται ήδη στην Αλεξανδρούπολη όπου έχει επαφές και θα βρεθεί στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κομοτηνή, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη θα ταξιδέψει για τη Σαμοθράκη μαζί με τον κ. Δραγασάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νησί θα γίνουν επίσης σημαντικές ανακοινώσεις από τον κ. Δραγασάκη για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Σαμοθράκη, ειδικά μετά τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία.