Στη “μάχη” του αντιγριπικού εμβολιασμού και ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου

Στη “μάχη” για να εμβολιαστούν οι πολίτες κατά του ιού της γρίπης, μπαίνει και ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου που διοργανώνει εκδήλωση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του εμβολιασμού κατά του ιού της γρίπης σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, διοργανώνει σχετική ενημερωτική εκδήλωση στα γραφεία του και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με θέμα «Εποχική γρίπη και Αντιγριπικός Εμβολιασμός», την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου με αυτή του την πρωτοβουλία, όχι μόνο στέλνει το μήνυμα του εμβολιασμού για την προστασία από τον ιό της γρίπης, αλλά δείχνει εμπράκτως και τον σεβασμό του προς όλους τους ασθενείς, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, θα δώσει το παράδειγμα, με τον εμβολιασμό των μελών του στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  • 11:00 Προσέλευση–χαιρετισμοί.
  • 11:20 Εισαγωγή από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, Δρ Ανδρέα Παπανδρούδη.
  • 11:30 Δρ Ειρήνη Τσανίδου, Ιατρός Δημόσιας Υγείας/Οδοντίατρος, MSc στη Δημόσια Υγεία της ΕΣΔΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ: «Εποχική γρίπη/Εμβολιασμός – Επιδημιολογία γρίπης–Οδηγίες Υπουργείου Υγείας–Συστάσεις εμβολιασμού».
  • 12:00: Δρ Παναγιώτης Μπόγλου, Ιδιώτης Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ: «Γρίπη-Αντιγριπικός εμβολιασμός/Κλινική εικόνα γρίπης-Επιπλοκές-Θεραπεία-Πρόληψη-Εμβολιασμός».
  • 12:30 Συζήτηση.
  • 12:50: Συμβολικός εμβολιασμός του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του ΙΣΕ.