Στην αντεπίθεση η πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ: «Κοράκια που πετάνε λάσπη»

«Κοράκια που πετάνε λάσπη» χαρακτηρίζει την αντιπολίτευση στην Περιφέρεια ΑΜΘ η πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ Κατερίνα Ιωαννίδου με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται εδώ και αρκετό καιρό στην αναπτυξιακή εταιρεία.

Αφορμή της τοποθέτησης, σύμφωνα με το fonirodopis.gr,στάθηκε η ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης», η οποία μιλούσε για «εξυπηρέτηση των εκλεκτών του Περιφερειάρχη» και «τακτοποίηση συγκεκριμένων προσώπων».

Η πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ διευκρινίζει ότι «η θέση του Προέδρου είναι άμισθη» επισημαίνοντας ότι «δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της:

«Σχετικά με το ‘’βόλεμα’’ για τη θέση που κατέχω στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ,  που εντέχνως κάποιοι αναφέρουν συνεχώς προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη έχω να αναφέρω τα εξής:

1. Η θέση του Προέδρου είναι άμισθη.

2. Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να εισπράττω εξώδικα.

3 Δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜΟΣ. Ντροπή τους!

4. Σκέφτηκα πολλές φορές να παραιτηθώ και να γλιτώσω από αυτήν την ψυχική ταλαιπωρία που μου έχει στερήσει χρόνο από την δουλειά και την οικογένεια μου, αλλά μετά σκέφτηκα τους εργαζόμενους που με κοιτούν με ελπίδα και πίστη. Σκέφτηκα πως αν υποχωρήσω, θα κερδίσει το άδικο. Και σκέφτηκα πως για άλλη μια φορά θα αφήσω τα κοράκια να μου πετάξουν λάσπη και θα το υπομένω. Γιατί όταν ασχολήθηκα με τα κοινά για πρώτη φορά η συγχωρεμένη η γιαγιά μου με ‘’όρκισε’’ επιτακτικά. ‘’Να είσαι καλός άνθρωπος, να κάνεις καλά έργα’’.

Έχω ορκιστεί λοιπόν να προασπίζομαι το Δημόσιο συμφέρον. Και θα το κάνω για μία ακόμη τελευταία φορά κλείνοντας τον κύκλο ενασχόλησης μου με την πολιτική, όπου πολλά έδωσα,  πολλά είδα και τίποτα δεν κατάφερα να αλλάξω. Δυστυχώς…».