Στο ΠΓΝΑ βρέφος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Κομοτηνή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες συνέβη πριν λίγη ώρα έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χρόνου» στη γειτονιά πίσω από το γήπεδο του Πανθρακικού, όπου βρίσκονται δύο σχολεία, το 3ο Δημοτικό και το 15ο Νηπιαγωγείο, σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα αλλά και πολίτες που κάθονταν σε παγκάκι.

Από τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας διερευνώνται αυτή την ώρα από την Τροχαία, φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν μία μητέρα περί των 30 ετών με το παιδί της που είναι βρέφος περί των 8 μηνών. Ως αποτέλεσμα του τροχαίου, τραυματίστηκαν η μητέρα και το βρέφος. Στη φωτογραφία, μάλιστα, βλέπετε το εμφανώς χτυπημένο παγκάκι, το καρότσι του βρέφους και τον σπασμένο πυροσβεστικό κρουνό.

Διαβάστε ακόμη  Παράπονα πωλητών και καταναλωτών της λαϊκής Αλεξανδρούπολης για την έλλειψη wifi

Στο σημείο έσπευσε χωρίς καθόλου καθυστέρηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής τους δύο τραυματίες. Στο σημείο επενέβησαν επίσης Τροχαία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Χρονου» κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του βρέφους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο τραυματισμός του φέρεται να είναι βαρύς.