Συγχαρητήρια Γκότση σε μαθητές των Φερών για επιτυχίες σε αγώνες σκάκι

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές σκακιστές των Φερών δίνει με ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Γκότσης,  για τις συμμετοχές τους και ιδίως για την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού, που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκιδική 22 έως 24 Απριλίου 2016.

Στη διοργάνωση «Σχολικό Μαθητικό Πρωτάθλημα γρήγορου Σκακιού Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 2016 που έγινε στην Ξάνθη στις 26 και 27 Μαρτίου 2016, συμμετείχαν 271 μαθητές ατομικά και 16 ομάδες από όλη την Περιφέρεια.

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών κατέκτησαν την 2η θέση στο Ομαδικό παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο μεταξύ 16 ομάδων από την Περιφέρεια ΑΜΘ και θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα.

Επίσης στο Ατομικό Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού, που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκιδική 22 έως 24 Απριλίου 2016, προκρίθηκαν οι παρακάτω έξι μαθητές με τις αντίστοιχες θέσεις και τα βραβεία τους :

Διαβάστε ακόμη  Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα μέτρα της κυβέρνησης για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο

Μαρία Κούτλα 3ο Νηπιαγωγείο Φερών , ασημένιο μετάλλιο.
Νικόλαος Κούτλας, Δ΄ Δημοτικού, 3ο Δημ. Σχ. Φερών με το απόλυτο 7/7, Κύπελλο και Χρυσό μετάλλιο.
Χρήστος Γκέροφ , Δ’ Δημοτικού , 3ο Δημ. Σχ. Φερών με 5,5/7 Χάλκινο μετάλλιο.
Αντιγόνη Κούτλα, Ε’ Δημοτικού, 3ο Δημ. Σχ. Φερών, με 4,5/7 3ο Φερών Χρυσό μετάλλιο ως καλύτερο κορίτσι
Πέτρος Γαβριηλίδης, Στ’ Δημοτικού,3ο Φερών με 6/7και ισοβαθμία με τον 1ο, πήρε το Ασημένιομετάλλιο.
Αθανάσιος Βαλσαμίδης 3ο Φερών με 4,5/7

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Σκακιστικό Όμιλο Φερών σημειώνει ο κ Γκότσης, αλλά και στους γονείς των άξιων σκακιστών και στους εκπαιδευτικούς που ενισχύουν αυτές τις δράσεις και καταλήγει|:

Περιμένουμε με αγωνία μαζί με τους αθλητές μας τα αποτελέσματα που θα επιτύχουν στους τελικούς στην Χαλκιδική 22 έως 24 Απριλίου 2016.

Newsroom Alexpoli.gr / Γιάννης Ναλμπάντης