Συναυλία αφιερωμένη στον Καζαντζίδη με Πέγκυ Ζήνα και Ζωή Τηγανούρια  

Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα και τη Ζωή Τηγανούρια διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 12 Μαϊου στα Λουτρά

Αφορμή για την συναυλία, είναι η εορτή της Αγίας Γλυκερίας, που γεννήθηκε στην Τραϊανούπολη και μαρτύρησε τον 2ο αιώνα μ.Χ. στην Ηράκλεια της Ανατολικής Θράκης.

Η συναυλία θα έχει τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης Αλλιώς» και θα κοστίσει στο Δήμο 20.000 ευρώ.

Η μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος προσκαλεί την ξεχωριστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα, να ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, Μαζί με ένα εξαιρετικό γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων «Enchord» παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπό project, αφιερωμένο στη μεγαλύτερη –αδιαμφισβήτητα- φωνή του αιώνα στη χώρα μας, τον Στέλιος Καζαντζίδης. Για πρώτη φορά θα ακουστούν υπέροχα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις για έγχορδα και σύγχρονη ορχήστρα, παντρεύοντας τη λαϊκή μας μουσική με τη κλασική μουσική και το Tango. Το project έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή η κα Βάσω Καζαντζίδη.

Διαβάστε ακόμη  Ξεκίνησαν σήμερα οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα Λύκεια

ΥΓ Να σημειώσουμε βέβαια ότι είναι εντελώς τυχαίο (!) που η εκδήλωση γίνεται σε προεκλογικό έτος και που τα προηγούμενα χρόνια, ο εν λόγω εορτασμός της Αγίας δεν είχε τέτοια…μεγαλεία.