«Σύνδρομο Πάτση» και στο ΠΑΣΟΚ: Δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Ταύτιση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds

Δημήτρης Μάντζοςεκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, διαγνώστηκε από την εφημερίδα «Δημοκρατία» με «σύνδρομο Πάτση», καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, επιστρατεύτηκε από fund διαχείρισης δανείων, εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας, επισημαίνει ότι η εμπλοκή του Δημήτρη Μάντζου με fund κατά δανειολήπτη, έρχεται μόλις μία ημέρα μετά από ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο.

«Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο “σύνδρομο Πάτση” και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που καλεί τον Νίκο Ανδρουλάκη να δώσει άμεσα απάντηση.

«Στις 25 Ιούνη οι πολίτες επιλέγουν: Ασυδοσία των funds ή προστασία της πρώτης κατοικίας;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ταύτιση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds»

Μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο. Μία μέρα μετά αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «Δημοκρατία» ότι ο εκπρόσωπός του και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας κ. Δημήτρης Μάντζος, επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο. 

Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων.

Με 700.000 ενυπόθηκα δάνεια να έχουν μεταβιβαστεί σε funds και να παίρνουν σειρά για πλειστηριασμό, περιμένουμε μία απάντηση από τον κ. Ανδρουλάκη. 

Πηγή: candiadoc.gr