Συζήτηση για τα Ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Το  ΔΣ της ΤΙΕΔΑ ΑΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων των Ιαματικών Λουτρών  Τραϊανούπολης. Για την απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ούτε συζήτηση  στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν υπάρχει ούτε η γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας

Στο διάστημα που μεσολάβησε της απόφασης και με βιαστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός. που κατοχύρωσε τα λουτρά για 25 χρόνια σε εταιρεία εργαζομένων ξενοδοχείου της πόλης με 15.000 € μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς καμία άλλη σοβαρή δραστηριότητα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και με μηδενική εμπειρία σε θερμαλισμό και ιαματικό τουρισμό !! Η όλη διαδικασία προκάλεσε και την παραίτηση μέλους του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ.

Διαβάστε ακόμη  Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι του Έβρου – Πουλάνε τα ζώα τους!

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλους τους δημότες και ιδιαίτερα την περιοχή των Λουτρών, επειδή υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στους χώρους και επειδή η όλη διαδικασία είναι πέρα και μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτούμε να έρθει το θέμα για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο ΔΣ και επιπλέον να μην ισχύσει καμιά απόφαση της ΤΙΕΔΑ  μέχρι να συζητηθεί το θέμα.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τον κάθε δημοτικό σύμβουλο χωριστά να στηρίξει αυτό το αίτημά μας ώστε να πραγματοποιηθεί η συζήτηση του θέματος.

 Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δευτεραίος Σάββας            Βαρσαμάκης  Χρήστος

Βλυσίδης Γεράσιμος          Δραμανίδου  Νίκη