Ταλαιπωρία με το πρωινό δρομολόγιο από Σαμοθράκη. Με εντολή λιμεναρχείου έφυγε άδειο και νωρίτερα το πλοίο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως έπειτα από την ολοκλήρωση της έκτακτης επιθεώρησης στο Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ και την έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Λιμενική Αρχή τα δρομολόγια για σήμερα 16 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν βάσει του παρακάτω πίνακα:

 

Δρομολόγια Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

Πέμπτη 16  Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
12:00, 18:00 15:00

———————-

Ταλαιπωρία ξημέρωσε για όσους ήθελαν να ταξιδέψουν σήμερα με το πρωινό δρομολόγιο του ΣΑΟΣ ΙΙ από τη Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη. Πολλοί επιβάτες είχαν ήδη εκδώσει εισιτήριο από χθες για να ταξιδέψουν σήμερα στις 7:30 το πρωί αλλά όταν έφτασαν στο λιμάνι…πλοίο δεν υπήρχε! Το πλοίο έφυγε νωρίτερα από το νησί (γύρω στις 6:30 σύμφωνα με κατοίκους) , με εντολή της Λιμενικής Αρχής χωρίς επιβάτες. Αυτό συνέβη γιατί σημειώθηκε θραύση του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης του καταπέλτη στο Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ και έπρεπε να αντικατασταθεί ενώ έπρεπε να γίνει και έκτακτη επιθεώρηση από τον νηογνώμονα στο λιμένα Αλεξανδρούπολης. Η εταιρεία με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ακριβή ώρα αναχωρήσεων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω θραύσης του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης του καταπέλτη στο Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ, απαιτήθηκε η αντικατάσταση του η οποία πραγματοποιήθηκε και έκτακτη επιθεώρηση από τον νηογνώμονα στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπου το πλοίο θα καταπλεύσει κενό επιβατών σύμφωνα με την απαίτηση της Λιμενικής Αρχής. Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017 στις 07:30π.μ. από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ώρα αναχωρήσεων του ΣΑΟΣ ΙΙ μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Τουριστική, αναπτυξιακή, βιώσιμη και πάνω απ’ όλα βρώμικη!