Τέλος Εποχής

Για το μεγάλο ταξίδι έφυγε σήμερα ο αγωνιστής της Αριστεράς, Πασχάλης Γιμουσιακάκης όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Μενέλαος Μαλτέζος. 

Αναλυτικά ανέφερε : 

Σήμερα έφυγε, στα 75 του χρόνια, για το μεγάλο ταξίδι, ένας αγαπημένος φίλος που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του ως κουμπάρος, ο αγωνιστής της ζωής και της Αριστεράς ο σύντροφος Πασχάλης Γιμουσιακάκης.

Ο Πασχάλης όπως τον γνωρίζαμε όλοι στην Αλεξανδρούπολη. 

Τον θυμόμαστε να είναι επόπτης στον κινηματογράφο Τιτάνια για πολλά χρόνια και στην συνέχεια ως βαφέα επίπλων. Η ζωή του στάθηκε σκληρή, έχασε τον πατέρα του στον εμφύλιο, η Πολιομυελίτιδα του άφησε σημάδι στο πόδι και το 2013 ένα τροχαίο ατύχημα πρόσθεσε επιπλέον κινητικά προβλήματα που όλα τα αντιμετώπισε με θάρρος και αισιοδοξία.

Ο Πασχάλης ποτέ δεν έλειπε απο τους αγώνες για μια καλύτερη  ζωή. Ήταν μια δραστήρια μορφή του εργατικού-λαϊκού κινήματος ένας ενεργός πολίτης στον Έβρο που δεν έλειψε απο καμία μάχη.Ήταν ο άνθρωπος που σε δύσκολες εποχές κράτησε τον Συνασπισμό ζωντανό. Σήμερα έφυγε από τη ζωή μετά από πολλές μάχες αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την τελευταία. Ο Πασχάλης δεν άντεξε  τις επιπλοκές της πανδημικής νόσου.  

Πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και Σοσιαλισμού βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του στην πρώτη γραμμή των αγώνων της εποχής του. 

Αγαπημένε σύντροφε Πασχάλη σε Αποχαιρετούμε με σεβασμό.

Συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου, φίλες και φίλους που είναι πάρα πολλοί στους συντρόφους και στους συγγενείς σου.