Θλίψη και αποτροπιασμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Δράμας και συγκεκριμένα στην κωμόπολη της Προσοτσάνης

Μια ακόμη ειδεχθής γυναικοκτονία, το θύμα της οποίας έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα θυμάτων. Υπενθυμίζεται πως το 2021 απαριθμήσαμε 17 γυναικοκτονίες με τελευταίο θύμα για το έτος 2021 την 29 χρονη Τζεβριέ από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα από την αρχή του τρέχοντος έτους έχουν προστεθεί στην μαύρη λίστα των θυμάτων, άλλες 4 γυναίκες.

 Το χρονικό του εγκλήματος στην Δράμα και οι άγνωστες πτυχές που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία της Προσοτσάνης.

 Το άγριο φονικό αποκαλύφθηκε, όταν μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού που διαμένει μάλιστα στην περιοχή της Προσοτσάνης, μετέβη σήμερα γύρω στις οκτώ και μισή στο πατρικό της σπίτι. Η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους κατά τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα στενή φίλη της εκλιπούσης, φέρεται να επικοινώνησε με τις Αρχές, καθώς σε αυτήν ο συζυγοκτόνος αποκάλυψε το έγκλημα που διέπραξε αλλά και την πρόθεση του να βάλει τέλος στην ζωή του. Όταν έφτασε στο πατρικό της σπίτι η κόρη του ζευγαριού βρήκε τους γονείς της νεκρούς. Το άψυχο σώμα της μητέρας της, βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματος, ενώ ο πατέρας της είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην ζωή του στο μπάνιο του σπιτιού τους.  

 Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη γυναίκα ,έμενε μαζί με το σύζυγό της, όμως το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα. Η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού στο newsit.gr, η 59χρονη είχε αναφέρει στον 64χρονο σύζυγο της, ότι σκόπευε να φύγει άμεσα από το σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί του.

 Οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα είχε και τρία εγγόνια, ήταν έντονες και αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την γυναίκα να ζητάει επίμονα την έκδοση του διαζυγίου, ωστόσο ο 64χρονος, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση, να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν.

 Κανείς ωστόσο από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτήν την τόσο τραγική εξέλιξη, στην οικογένεια του ζευγαριού. Ο συζυγοκτόνος, ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της Προσοτσάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και το ζευγάρι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα.