ΤΙΕΔΑ: 45.000 ευρώ για εργασίες στο camping κατόπιν … θέρους – Ο ισολογισμός της για το 2021

Σε εργασίες στους χώρους του δημοτικού κάμπινγκ, συνολικού ύψους 45.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) προτίθεται να προχωρήσει η ΤΙΕΔΑ, ενόψει χειμώνα. Τι κι αν το καλοκαίρι, πολλοί από τους χώρους ήταν σε άσχημη κατάσταση, σύμφωνα με επισκέπτες τόσο του κάμπινγκ όσο και της δημοτικής πλαζ; Η διοίκηση της ΤΙΕΔΑ αποφάσισε λίγο πριν το χειμώνα να προχωρήσει σε κλαδέματα, διαμόρφωση γηπέδων βόλεϊ και άλλες εργασίες συντήρησης.

Στην πρώτη περίπτωση, όπως ανέφερε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ ο πρόεδρος της Αν. Σεραφειμίδης, «η ανανέωση και το κλάδεμα των δέντρων αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη για τον καλλωπισμό του δημοτικού camping γι’ αυτό προτείνω να γίνουν οι εξής εργασίες:

Α)Κλάδεμα ανανέωσης και συντήρησης των δέντρων με σκοπό την ανανέωση της βλάστησης, την προστασία από μυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές και την διατήρηση της ισορροπίας και της μορφολογίας τους.

Διαβάστε ακόμη  ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Τα λύσαμε όλα και μας έμεινε η κυρία Ορφανού…

Β) Κοπή και απομάκρυνση ξερών και ασθενικών δέντρων.

Μέσα από το κλάδεμα και τις καθημερινές εργασίες συντήρησης (πότισμα, κούρεμα χλοοτάπητα, ξεβοτάνισμα, κ.α), θα επιτευχθεί η συντήρηση των χώρων πρασίνου αλλά παράλληλα θα εξελίσσεται και μια προσπάθεια αναβάθμισής τους.

Προϋπολογισμός της δαπάνης 30.000 € (χωρίς ΦΠΑ)»

Στη δεύτερη περίπτωση, το έργο αφορά σε συντήρηση – διαμόρφωση των δύο γηπέδων beach volley καθώς και διαμόρφωση ειδικού χώρου για ρακέτες εντός του χώρου της Δημοτικής Παραλίας Αλεξανδρούπολης & εργασίες συντήρησης για το χειμώνα εντός του Δημοτικού Camping.

Το κόστος εκτιμάται στο ποσό των 15.000€ + Φ.Π.Α.

Με αυτή την αφορμή, μπορείτε να δείτε και τον ισολογισμό της ΤΙΕΔΑ για τη χρήση του 2021 που εγκρίθηκε πρόσφατα από το διοικητικό της συμβούλιο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9C%CE%920%CE%9F%CE%9B%CE%9C8-%CE%982%CE%A0?inline=true