Την μισθοδοσία του με 1.700 ευρώ εισηγήθηκε για τον εαυτό του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ! 

Την «αποζημίωση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολη σε 1.710,00€ ακαθάριστες αποδοχές πλέον εργοδοτικές εισφορές μηνιαίως για τις παρεχόμενες στην επιχείρηση υπηρεσίες του» εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης … ο ίδιος ο Πρόεδρός της Χαράλαμπος Μιχαηλίδης!

Παράλληλα, πρότεινε τη συνέχιση της αποζημίωσης των μελών ΔΕΥΑΑ για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις, αλλά και την αμοιβή του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ με 1.092 ευρώ το μήνα.

Αναφορικά με το μισθό του Προέδρου, μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του, δηλαδή μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της δημοτικής αρχής, ως τις 31.12.2023 προβλέπεται να προκληθεί εις βάρος των προϋπολογισμών της Επιχείρησης δαπάνη ύψους 37.620,00€ πλέον εργοδοτικές εισφορές…!  

Η απόφαση αναλυτικά:

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A1%CE%947%CE%9F%CE%A1%CE%9D%CE%97-%CE%A0%CE%95%CE%93?inline=true

Η αντίδραση Μυτιληνού για τον νέο αντιπρόεδρο

Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Νέα Αυτιδοίκηση» Βαγγέλης Μυτιληνός σχολιάζει την επιλογή του Παναγιώτη Αγγελίδη, που έχει εκλεγεί με την παράταξή του, για τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ, κάνοντας λόγο για κατήφορο και πολιτικό αλισβερίσι.

Αναλυτικά:
«Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022  βιώσαμε σε απόλυτο βαθμό το πολιτικό αλισβερίσι ακούγοντας την συνέντευξη του κ.Ζαμπουκη… καθώς και την απόλυτη υποβάθμιση και εγκατάλειψη της δημοτικής ενότητας Φερών και Τραιανουπολης.

Ο κατήφορος και το πολιτικό αλισβερίσι της δημοτικής αρχής με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων συνεχίζεται με την τοποθέτηση του «ανεξάρτητου» δημοτικού συμβούλου ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ως αντιπρόεδρο στην ΔΕΥΑΑ…

Ο Δημαρχος τον επιβραβεύει μάλλον για το μηδενικό του έργο στην ΤΙΕΔΑ και την καταστροφική τους απόφαση για κλείσιμο των ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ τα οποία λειτουργούσαν εδώ και 100 χρόνια!!!

Τον τοποθέτησε Αντιπρόεδρο και στην ΔΕΥΑΑ ανταμείβοντας τον με δύο αντιμισθίες (για τις δύο αυτές αντιπροεδρίες) που αγγίζουν τα 1.200 € τον μηνα, εξασφαλιζοντας από αυτόν το ΝΑΙ σε ΟΛΑ που προτείνει μιας και φυσική παρουσία του κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ δεν υπάρχει σε καμιά από τις δύο θέσεις.

Διαβάστε ακόμη  ZANTE FERRIES: Τροποποιούνται τα δρομολόγια της εταιρείας έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λόγω της συμμετοχής στην απεργία της ΠΝΟ

Στην ΔΕΥΑΑ δεν υπάρχει ούτε γραφείο για να καθίσει… και το μόνο που υπάρχει είναι η καλή μισθοδοσία…

Από τον κανονισμό της ΔΕΥΑΑ προβλέπεται ότι ένα μέλος του ΔΣ μπορεί να αμείβεται , πρέπει όμως να έχει πλήρη και καθημερινή απασχόληση!!! Ο κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ σίγουρα δεν έχει αυτήν την δυνατότητα αφού εργάζεται ως ιατρός στην EUROMEDICA!!!

Γιατί κ. Ζαμπουκη δεν προτείνατε ως έμμισθο αντιπρόεδρο έναν πολίτη από την δημοτική ενότητα ΦΕΡΩΝ μέλος του ΔΣ ΔΕΥΑΑ που θα έχει πλήρη και καθημερινή απασχόληση (όπως προβλέπεται από τον κανονισμό);;;

Το άτομο αυτό θα εξυπηρετούσε αφάνταστα τους κατοίκους των Φερών, ειδικά τώρα που αφήσατε το υποκατάστημα με μόλις ένα εργαζόμενο!!!

Μπορούσατε να προτείνεται ΑΜΙΣΘΗ την θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ και έμμισθο το μέλος του ΔΣ που θα είχε ΠΛΗΡΗ απασχόληση στο υποκατάστημα ΔΕΥΑΑ ΦΕΡΩΝ !!!

Τελικά όμως φαίνεται ότι η πολιτική συνείδηση του γιατρού εξαγοράστηκε πολύ εύκολα και σε καλή τιμή… Δεν αρκεί να προσποιούμαστε το καλό παιδί αλλά και να είμαστε , διότι δεν είναι το παν στην ζωή μας το χρημα… Λιγη αξιοπρέπεια και σεβασμός στους φίλους δεν βλάπτει!!!

Απογοήτευση και οργή στους φίλους και ψηφοφόρους σας που περίμεναν από εσάς κ.ΑΓΓΕΛΙΔΗ υπευθυνότητα και σοβαρότητα και ΟΧΙ πολιτικό τυχοδιωκτισμό!!!

Ως που θα φτάσει αυτή η απαξίωση της ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ (κλειστά ιαματικά λουτρά) και της ενότητας ΦΕΡΩΝ (ερήμωσαν όλες οι υπηρεσίες) καθως και το πολιτικό σας αλισβερίσι με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗ ;;;»