Τισιφόνη:Ο Δαστερίξ και οι “εξαφανισμένοι” κάδοι 

Μπορεί από έργα η δημοτική αρχή Ζαμπούκη να μην έχει να πει πολλά, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι από λόγια είναι πολύ μπροστά… σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, δεν μιλάμε απλά για λόγια του αέρα αλλά για φαντασιόπληκτα σενάρια γεμάτη από υποχθόνια σχέδια και αόρατους εχθρούς, που θα ζήλευαν ακόμη και οι δημιουργοί του Netflix.

Μετά το ομολογουμένως ξεκαρδιστικό και διαρκώς επαναλαμβανομενο σενάριο ότι η αντιπολίτευση βρίσκεται πίσω από τη βρωμιά που επικρατεί σε ολόκληρο τον δήμο Αλεξανδρούπολης, βάζοντας δικούς της ανθρώπους να γεμίζουν επίτηδες με σκουπίδια κέντρο, γειτονιές και οικισμούς, ήρθε και το…σίκουελ! 

Δημιουργός και πάλι ο αντιδήμαρχος Ηλίας Δαστερίδης ο οποίος αυτή τη φορά κατηγορεί τους πολιτικούς αντιπάλους της δημοτικής αρχής ότι εξαφάνισαν 11 κάδους απορριμμάτων!!! Εδώ φίλοι μου πραγματικά ωχρυά ο Γκοσινί! Οι Γαλάτες του Αστερίξ φοβόταν ότι θα τους έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι…Ο Ηλίας Δαστερίξ από την άλλη φοβάται το μένος της αντιπολίτευσης που έχει βάλει σκοπό να βρωμίσει μια κατά τα άλλα τόσο πεντακάθαρη πόλη… 

Απολαύστε την σχετική ανάρτηση / καταγγελία:

“Σύνολο 11 κάδους “εξαφάνισαν” κάνοντας αρχή προεκλογικού αγώνα βάζοντας τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας καθαριότητας σε κίνδυνο.

Δημότες και εργαζόμενοι δηλώνουμε κατά τέτοιων πρακτικών και συμπεριφορών μίσους και συκοφαντίας θέτοντας αυτούς προ των ευθυνών τους.

Παρακαλούμε τους δημότες να ενημερώσουν την Υπηρεσία για οτιδήποτε επιλήψιμο πέσει στην αντίληψή τους”.

Στο θέμα απάντησε η παράταξη Λαμπάκη:

“Δηλαδή, για να έχουμε καλό ‘ρώτημα;

Ο Ηλίας του 16ου, ο αλήθειας, θεωρεί ότι ο Λαμπάκης πήρε τους μεταλλικούς κάδους, τους έκανε μερικές βόλτες και πήγε τους πέταξε στη θάλασσα;

Με τον τρόπο αυτό λέει εγκαινιάζουμε την προεκλογική περίοδο.

Τόσο μυαλό έχει, τέτοια κάθεται και λέει.

Πραγματικά ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Θα κάτσει στα καλά καθούμενα ο Βαγγέλης Λαμπάκης να πετάει κάδους στη θάλασσα για να κάνει αντιπολίτευση στον Διγενή Ηλία.

Εκτός και αν μιλάτε για άλλες παρατάξεις.

Μνήσθητι μου κύριε!

Πραγματικά ζείτε τα πιο τρελά σας όνειρα!

Όμως έμεινε λίγο ακόμη. Μετά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Δεν μας αφήνετε και να αγιάσουμε,, όμως….μας προκαλείτε κύριε Ηλία μου.

Υ/Γ: Αν δε δώσει στοιχεία ο κύριος Ηλίας είναι κοινός συκοφάντης.”