Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων αποφάσισε ο εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης παρακολουθώντας την εξέλιξη των πρωτόγνωρων δύσκολων συνθηκών που δημιουργούνται λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή μας καθώς και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης λόγω του καπνού, και επιδιώκοντας την προστασία όλων μας από τις εν λόγω δύσκολες συνθήκες, κρίνει σκόπιμο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των εμπορικών επιχειρήσεων σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023.

Παρόλα αυτά θα θέλαμε να τονίσουμε πως για οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί οι επιχειρηματίες θα είναι σε ετοιμότητα να σπεύσουν για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας.

Παράλληλα ο εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης, στέκεται αρωγός στη δύσκολη δοκιμασία που περνά η περιοχή μας με την καταστροφική πυρκαγιά που πλήττει όλη την Θράκη και στηρίζει την υπεράνθρωπη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων και οργανισμών που συντονίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Δηλώνει παρών οπουδήποτε παραστεί ανάγκη είτε ως Διοικητικό Συμβούλιο με συντονισμένη βοήθεια είτε και μεμονωμένα ως επαγγελματίες με τη φυσική μας παρουσία, είτε οικονομικά.

Η βοήθειά μας με παροχή φαρμάκων και νερών προς τους ανθρώπους που συντονισμένα δίνουν τη μάχη τους με τη φωτιά είναι  μια ελάχιστη συνεισφορά μπροστά στην μεγάλη καταστροφή που έχει προκληθεί από την πυρκαγιά.