Το σωματείο εστίασης του Έβρου δίπλα στους συνοριακούς σταθμούς

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου βρέθηκε χθες 2/3/2020 στους συνοριακούς σταθμούς Φερών , Τυχερού , Σουφλίου και στο Τελωνείο Καστανέων ως ένδειξη συμπαράστασης στις Αστυνομικές δυνάμεις, στις Ένοπλες δυνάμεις και στους πολίτες των περιοχών που αποδεικνύονται για άλλη μια φορά πιστοί στον όρκο τους και το καθήκον τους. Από το σωματείο μας παραδόθηκαν είδη τροφίμων και ροφημάτων ( νερά , χυμοί , ενεργειακά ποτά, κρουασάν ,σπαστοι καφέδες , τσουρέκια ) .

Μιλήσαμε με τους κατά τόπους υπευθύνους οι οποίοι και μας ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας  στην Αστυνομία  στις Ένοπλες Δυνάμεις  και στους πολίτες των περιοχών που βοηθούν με κάθε τρόπο την δύσκολη αυτή κατάσταση. 

Ευχαριστούμε τους Αστυνομικούς Διευθυντές για την συνεργασία,  τον Δήμαρχο Ορεστιάδας  καθώς και  τον Βουλευτή Έβρου κ. Δερμετζόπουλο Χρήστο για την βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με προϊόντα που μας ζητήθηκαν όπως , χειρουργικά γάντια , αντισηπτικά μαντηλάκια και υγρά , μωρομάντηλα και μικρές πετσέτες προσώπου.  Δεν υπάρχει άλλη ανάγκη τροφίμων καθώς συνεισφέρουν  οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Σαν ΔΣ Σωματείου  ευχαριστούμε  τα μέλη μας που σε 2 ώρες μπόρεσαν και συγκέντρωσαν           4 παλέτες νερά , 60 κιβώτια ενεργειακά ποτά, 60 κιβώτια χυμούς , 40 κιβώτια κρουασάν , 40 κιβώτια καφέδες  και 300 τεμάχια ατομικά τσουρεκάκια. 

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη των γεγονότων καθώς μέσα σε δύσκολες συνθήκες συνεδραμουν στην ενημέρωση και την πληροφόρηση όλων μας. 

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και ευχόμαστε να τελειώσει άμεσα αυτή η κατάσταση και για εμάς αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορα μας.