Επιτυχημένος (τουλάχιστον για τον ΟΛΑ και την ανάδοχο εταιρεία) ήταν ο διαγωνισμός για την ανάθεση της υπηρεσίας φύλαξης των χώρων του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, που, όπως είχαμε γράψει, βγήκε στον ‘αέρα’ τον Φεβρουάριο.

Η ανάδοχος εταιρεία θα αναλάβει για 6 μήνες τη φύλαξη του λιμένα. Στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνεται ο έλεγχος πρόσβασης, προσώπων και οχημάτων στους χώρους της λιμενικής εγκατάστασης, (συμπεριλαμβανομένων και των χώρων Parking), τήρηση βιβλίων εισερχομένων –εξερχόμενων, τήρηση βιβλίων συμβάντων, έλεγχος πρόσβασης χρηστών λιμένα, εργαζομένων κλπ. Επίσης έρευνες ασφαλείας και περιπολίες σε χώρους του λιμένα και αναφορά συμβάντων στους αρμόδιους. Απ’ όσο φαίνεται λοιπόν, θα μπορεί η συγκεκριμένη εταιρεία να κάνει ελέγχους σε οποιονδήποτε πολίτη κινείται εντός του λιμένα, ακόμη και για τη βόλτα του.

Διαβάστε ακόμη  Παραγωγή Μύρτιλου στον Ίασμο από την “BLUEFARM”

Να σημειωθεί πως η εταιρεία, που έχει ως έδρα την Αττική και που λογικά θα προσλάβει προσωπικό από Αλεξανδρούπολη, για το συγκεκριμένο έργο, συγκεντρώνει στο google κάποια ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, αναφορικά με τις παροχές προς τους υπαλλήλους της και γενικότερα τις συνθήκες εργασίας.